Новини
17 Липня 2023
257

Threads наздоганяє Twitter

Число її активних користувачів на тиждень становило п’яту частину тижневої активної аудиторії соцмережі Маска

Кількість активних користувачів Threads становила п’яту частину від тижневої бази Twitter у всьому світі, пише TechCrunch з посиланням на дані, представлені компанією data.ai, що спеціалізується на аналізі додатків.

Вона також у 86 разів перевищила тижневу базу активних користувачів найбільшого конкурента Twitter у США Truth Social. Минулого тижня соцмережа налічувала 1 млн активних користувачів.

Згідно з даними компанії Sensor Tower, щоденна активність користувачів Threads минулого тижня скоротилася у вівторок та середу на 20% порівняно із суботою. Час, проведений у додатку, також скоротився на 50% — з 20 до 10 хвилин, повідомляє NBC.

При цьому динаміка розвитку Threads ще тільки зростає, зазначає data.ai. За поточними оцінками, програма вже досягла понад 150 млн завантажень, що в 5,5 раза швидше, ніж гра Pokémon Go від Niantic, яка з моменту запуску в липні 2016 утримувала рекорд за кількістю запусків додатків.

Аналітики також виявили, що за кількістю завантажень нової програми лідирує не США, а Індія, на частку якої припадає 33% від загальної кількості завантажень. За нею слідує Бразилія (22%), США (16%), Мексика та Японія — 8% і 5% відповідно.

Через п’ять днів після запуску в Threads зареєструвалися більш ніж 100 млн осіб. Цукерберг назвав це “органічним попитом”. За даними аналітиків банку Evercore ISI, Threads протягом двох років охоплюватиме 200 млн активних користувачів щодня і принесе компанії близько $8 млрд річного доходу.

Нагадаємо, у США почали розслідування розробника ChatGPT.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram