Новини
20 Жовтня 2021
499

Локдауну не буде: Кабмін не планує вводити його в країні

Бізнес і громадські установи можуть працювати навіть у “червоній” зоні

Кабінет міністрів України (КМУ) не планує вводити повний локдаун у всій країні. Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив під час засідання уряду.

“Україна зіткнулася зараз із найбільшими викликами за весь час пандемії. Є надвисока кількість важких випадків і госпіталізацій. П’ять областей перейшли в “червону” зону епідемічної небезпеки. Ще кілька регіонів можуть потрапити в цю зону найближчими днями. Ми постійно підключаємо нові лікарні та збільшуємо кількість лікарів, які протидіють коронавірусу. Однак, 94,2% госпіталізованих з COVID-19 за тиждень були вакциновані”, — підкреслив прем’єр.

Водночас він нагадав, що бізнес і громадські установи можуть працювати навіть у “червоній” карантинній зоні.

“Ми не плануємо вводити повний локдаун у всій країні та зупиняти економіку. Але, як говорив на цьому тижні президент: єдиною альтернативою локдауну є масова вакцинація”, — підкреслив Шмигаль.

За словами глави уряду, за минулу добу в Україні здійснили рекордну кількість щеплень проти COVID-19 — 225 тис. Він уточнив, що регіонам поставлено завдання забезпечити здатність інфраструктури для вакцинації, щоб вийти на показник 1,5 млн щеплень на тиждень.

Як писали раніше Investory News, четверо з десяти підприємців в онлайні вважають, що їхній бізнес не готовий до можливих карантинних обмежень. У середньому кожен підприємець в онлайні має 17 успішних угод на місяць. Лише 7% стверджують, що відгуки ефективніші за рекламу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram