Новини
7 Червня 2022
511

Кабмін розробляє грантову програму підтримки малого та середнього бізнесу

Прем’єр дав завдання міністерствам невідкладно опрацювати пропозиції та подати на розгляд уряду

Кабінет Міністрів України (КМУ) на доручення президента Володимира Зеленського розробляє грантову програму підтримки малого й середнього бізнесу. Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“Основні принципи такої програми обговорили на нараді за участі Мінекономіки, Мінфіну, Фонду зайнятості та Фонду розвитку підприємництва. Завдяки грантовій підтримці українських малих і середніх підприємців та виробників розраховуємо розігріти економіку, простимулювати створення нових робочих місць та задовольнити попит українців на якісну продукцію”, — написав він.

Також голова уряду зазначив, що дав завдання міністерствам невідкладно опрацювати пропозиції та подати на розгляд уряду.

Як писали раніше Investory News, від початку повномасштабної війни близько 17% бізнесу по Україні призупинили свою діяльність, а 30% — частково втратили активність проти довоєнного стану.

Крім того прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та адміністратор Програми розвитку ООН Ахім Штайнер обговорили питання розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram