Новини
31 Травня 2022
511

Уряд та ПРООН працюють над розвитком малого та середнього бізнесу

Це важливо для створення робочих місць в Україні

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та адміністратор Програми розвитку ООН Ахім Штайнер обговорили питання розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, повідомляє Урядовий портал.

“Багато підприємств і заводів сьогодні зруйновані росією. 12 млн людей — біженців та внутрішньо переміщених осіб — з часом повернуться додому. Критично необхідно знайти рішення щодо створення протягом року низки робочих місць, щоб люди мали роботу й могли прогодувати свої сім’ї”, — зазначив очільник уряду.

Можливим варіантом для цього є створення спеціальної програми для малого й середнього підприємництва, відповідно до якої держава спільно з міжнародними організаціями могла б надавати людям грошову підтримку для створення й розвитку їхнього бізнесу.

ПРООН зацікавлена в реконструкції та розвитку України, і його команда у співпраці з урядом і державними інституціями вже працює над рішеннями щодо цього питання.

Нагадаємо, що Мінцифри запустило віртуальний центр Дія.Бізнес. Це “гаряча лінія” для українських переселенців за кордоном.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram