Новини
3 Грудня 2019
877

Криптобіржа Binance придбала аналітичну платформу DappReview

Метою угоди стало прискорення адаптації блокчейн-технологій у світі

Команда популярної криптобіржі Binance повідомила про придбання інформаційно-аналітичної платформи для децентралізованих додатків DappReview. Про це повідомляється на сторінці компанії у Twitter.

“Завдяки угоді, Binance зможе підтримати DappReview в питаннях подальшого розвитку екосистем децентралізованих додатків, сприяючи популяризації технічних блокчейн-рішень”, — йдеться в повідомленні.

За словами фінансового директора Binance Вея Чжоу, команди біржи цифрових активів і DappReview переслідують єдину мету – формування умов для популяризації блокчейн-додатків. Фахівець відзначив, що угода відкриє перед компанією можливість у недалекому майбутньому представити безліч нових розробок.

“Угода з Binance дасть DappReview необхідні ресурси для прискорення зростання бізнесу. Наступним кроком стане організація партнерських відносин з великою кількістю команд, що представляють блокчейн-протоколи, а також робота над інтеграцією в проект нових розробників. Також ми зосередимося на виведенні адаптації децентралізованих додатків на новий рівень”, — прокоментував угоду CEO DappReview Вінсент Ніу.

DappReview — провідна інформаційна та аналітична платформа для роботи з децентралізованими додатками (dapps). Проект базується в Пекіні.

На даний момент платформа поставляє дані для 3,9 тис. dapps, побудованих на базі 13 відкритих блокчейнів. Також DappReview функціонує як майданчик, в стінах яких програмісти можуть ділитися своїми досягненнями в області створення децентралізованих додатків.

Після придбання платформа збереже незалежність в технічній сфері, а Binance запропонує підтримку в інших областях, зокрема маркетинг і розвиток бізнесу. Сума угоди не була розкрита.

Очікується, що DappReview випустить новий пакет продуктів у першому кварталі 2020 р.

Як писали раніше Investory News, Binance представила платформу для розробників під назвою Binance X для розвитку своєї криптовалютної екосистеми. Компанія буде допомагати розробникам вивчати екосистему блокчейну і працювати з нею.

Також, Binance оголосив про те, що збирається співпрацювати з українською владою. Компанія пообіцяла допомогти встановити легальний статус віртуальних активів і криптовалют у країні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram