Новини
27 Червня 2023
346

Наступним великим світовим криптохабом стане ОАЕ

Такий прогноз зробила Binance

Криптобіржа Binance розглядає ОАЕ як один із пріоритетних напрямків для розвитку бізнесу. У країні спостерігається велика притока молодих фахівців, а уряд хоче відмовитися від викопного палива і зробити регіон центром Web3.

Генеральний директор Binance Dubai Алекс Чехейд заявив, що компанія розглядає Об’єднані Арабські Емірати в якості “ключової точки” для свого бізнесу. На думку Чехейда, ОАЕ — основний напрямок, що розвивається, для криптоіндустрії з “дружелюбним нормативним середовищем”.

“Binance розуміє, що найвище керівництво ОАЕ хотіло б зробити регіон центром для Web3. Вони намагаються відмовитися від викопного палива і вважають криптовалюту чудовим стимулом для цього”, — зазначив Алекс Чехейд.

Згідно з World of Statistics, ОАЕ займають перше місце у світі за часткою власників криптовалюти. У країні цифровими активами мають 27,6% громадян. Чехейд додав, що приплив молодих фахівців, які переїжджають до ОАЕ, може призвести до того, що регіон швидше прийме криптовалюту як засіб платежу, ніж інші криптохаби.

В ОАЕ засновано Управління з регулювання віртуальних активів (Virtual Asset Regulatory Authority, VARA), яке надає докладну інструкцію щодо дотримання вимог для компаній, що працюють під його юрисдикцією. Точні правила VARA в ОАЕ роблять регіон привабливим для таких бірж, як Binance.

Нагадаємо, в Бразилії найбільшу криптобіржу звинуватили у сприянні фінансовим пірамідам.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram