Новини
23 Червня 2023
299

В Бразилії найбільшу криптобіржу звинуватили у сприянні фінансовим пірамідам

Звинувачення висунув член палати депутатів Альфредо Гаспар

Член палати депутатів Бразилії та учасник парламентської комісії з розслідування діяльності фінансових пірамід Альфредо Гаспар вимагає викликати голову місцевого підрозділу Binance, племінника нинішнього міністра фінансів країни Гільєрме Хаддада для надання свідчень перед парламентом. Гаспар звинувачує Binance Brazil у допомозі фінансових пірамід, повідомляє Portal do Bitcoin.

Запит депутата ще має підтримати інші члени палати. Голосування відбудеться 27 червня.

Гаспар вважає, що Хаддад повинен виступити як свідок у рамках розслідування Парламентської слідчої комісії (CPI) щодо фінансових пірамід у країні. У заяві депутат наголосив, що фінансові піраміди Ever Operations and Investments та Braiscompany, щодо яких уже ведуться слідства, використовували криптоплатформу для переміщення своїх активів.

“Надзвичайно важливо розібратися у діяльності Binance та її зв’язках з компаніями, щодо яких порушено судові справи за заподіяння шкоди бразильським споживачам, оскільки це тісно пов’язує Binance із поточним розслідуванням”, — зазначив депутат.

Binance стикається з юридичними проблемами в США, Бразилії, Японії, Китаї, Німеччині та Великій Британії через “нездатність компанії реагувати на нормативні акти, встановлені в кожній країні”, заявив Гаспар.

Нагадаємо, капіталізація крипторинку скоротилася.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram