Новини
30 Серпня 2019
797

Команда Binance представила платформу для навчання програмістів

Стали відомі деталі платформи Binance X

На фото: глава Binance X Тек Чіа

Binance представила платформу для розробників під назвою Binance X для розвитку своєї криптовалютної екосистеми, повідомляє The Block

Таким чином компанія буде допомагати розробникам вивчати екосистему блокчейну і працювати з нею, а також з власними рішеннями Binance, такими як Binance Chain, API Binance.com і пакети програм для розробки додатків Trust Wallet.

“Довгострокова мета Binance X полягає у створенні успішної екосистеми для розробників, яка представляє інновації в продукти й послуги, які сприятимуть розвитку індустрії криптовалюти й поширенню крипто-активів”, — заявив глава Binance X Тек Чіа (Teck Chia).

Він також додав що зараз слушний час для цієї ініціативи, оскільки в Binance зростає число продуктів для розробників і кількість сторонніх розробників, які створюють продукти й послуги на платформі.

“Ці розробники заслуговують команди, зосередженої на те, щоб допомогти їм досягти успіху на всіх етапах їх розвитку”, — сказав Чіа.

Binance спочатку натякнула на запуск Binance X минулого тижня у Twitter.

Запущена ініціатива зв’яже розробників з різними програмами компанії: Binance X Fellowship, Binance Labs Incubation, Binance Launchpad і іншими партнерськими програмами. Наприклад, як стверджують у компанії, програма Binance X Fellowship вже залучила понад 40 розробників і проектів.

“Як правило, ми відкриті й готові надати підтримку нестандартним і креативним проектам та ідеям. Сподіваємося, що на нашій платформі з’являться інноваційні проекти від сторонніх розробників, які допоможуть масового поширення криптовалюта”, – прокоментував виданню Тек Чіа.

Нагадаємо, українська IT-компанія N-iX опублікувала огляд вітчизняного технологічного ринку. Так, талановитих IT-фахівців в Україні налічується близько 200 тис. розробників програмного забезпечення. А в наступному році їх кількість зросте ще на 20 тис.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram