Герої
14 Листопада 2019
1 883

Інна Соловйова INside: Найкращий мотиватор у роботі — це ти сам

Генеральний директор Integrity Vision — про стиль управління компанією, інвестицію в $1 мільйон та work-life баланс

#1. Наскільки ви інноваційна людина? Яка інновація найголовніша у Вашому бізнесі?

Що таке інновація? Це впровадження чогось нового, що привносить поліпшення. Тобто — це процес певного розвитку. Чи подобається мені щось нове? Так, дуже. Ми все життя щось вивчаємо і розвиваємось. Це відкриває багато можливостей. У бізнесі завжди є місце для особистого зростання, а також — для розвитку компанії.

Ми з партнерами націлені на те, щоб в нашій компанії людям хотілося працювати, і це дає можливість будувати ефективний бізнес. Для цього у свою чергу потрібні постійні зміни та інновації.

#2. У що б ви інвестували $1 млн, якби ці кошти у вас були і могли бути спрямовані виключно на бізнес інвестиції?

Дуже хороше запитання. Це була б інвестиція в навчання та освіту. Зараз інформація змінюється так швидко, що поки молодь вчиться протягом п’яти років, їх знання стають багато в чому неактуальними.

Крім того необхідно, щоб наші діти були гнучкими, могли давати собі раду в стресових випадках і вміли радіти життю. Тоді, впевнена, в Україні буде більше щасливих людей.

#3. Три головних правила організації вашого дня? З чого починаєте день?

Дисципліна в усьому, йога і правильно розставлені пріоритети. День починаю з йоги, тренування уваги та холодного душу.

#4. Ваш стиль управління? Чи працює демократія в бізнесі?

На мій погляд, стиль і методи управління завжди перебувають у стані змін та розвитку. Важливо, на якому етапі знаходиться компанія та які у неї цілі. Якщо виділити основні моменти — це гнучкість, готовність до швидкого прийняття рішення та змін, а також, структурність, процедурність, чесність і відкритість.

#5. Що чи хто є для вас найкращим мотиватором у роботі (бізнесі)?

Найкращий мотиватор у роботі — це ти сам. Ти або працюєш з душею і відкритим серцем, і у тебе вийде, або краще бізнесом не займатися. Бізнес — це відповідальність, оскільки люди повинні вірити й довіряти тобі.

Авторитетів у мене немає, є багато людей, які були і залишаються для мене вчителями. До них завжди є багато подяки й поваги в серці.

#6. Чи важко відмовитись від нерентабельної інвестиції? На якому етапі потрібно зупинятись?

З партнерами відмовлялися від напрямків у нашому бізнесі. Це неважко. Просто викреслили, проаналізували досвід, зробили висновки та пішли далі.

Ми ж не будемо сумніватися, чи ампутувати частину тіла, яка ставить під загрозу наше життя. Просто беремо і робимо! Коли це робити? Тут на допомогу приходить аналіз всієї діяльності компанії та розуміння, чому це відбувається і яка наша мета в цілому. Іноді нерентабельний бізнес може давати непрямий прибуток у вигляді іміджевої складової та підіймати рентабельність іншої твоєї діяльності.

#7. Якщо б у добі з’явилась ще одна додаткова година, на що ви б її витрачали?

Використовувала б на тишу і перебування в ній.

#8. Якби можна було б змінити щось в минулому (рішення, вчинок, будь-яку подію), що б ви зробили?

Нічого. Життя — найбільший вчитель. Кожен момент цінний і важливий. Життя постійно чомусь навчає нас. Найчастіше — це просто любити та бути корисним їй — Життю.

#9. Ваші найулюбленіша пісня/виконавець?

Просто люблю музику, різну. Люблю вмикати її вдома або в машині, потанцювати та підспівувати.

#10. Яка подія стала вирішальною у вашому бізнес-житті?

Колись у років шістнадцять бачила картинку в журналі, як за столом сиділи люди та вели переговори. Серед них була жінка. Тоді мене дуже вразила ця фотографія, немов я прожила її в якийсь момент. Мені здається, саме тоді я спрямувала свою увагу на те, що це цікаво і класно.

Зараз розумію, що життя допомагає нам втілювати безліч наших мрій і досягати цілей. Можна лише дякувати, що навколо стільки можливостей.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram