Соцмережі
31 Січня 2024
514

Інна Соловйова: Основи успішного бізнесу

Я думаю, усі погодяться зі мною, що ми живемо у дуже динамічний та прогресивний час.

Щодня навколо нас відбувається багато змін, які стосуються як технологій, так і ринку. При цьому з’являються неймовірні нові напрямки та круті компанії.

Як ви вважаєте, що є вихідною точкою при створенні бізнесу? Зазвичай все починається з ідеї створити щось спільне та корисне для себе та інших. Бізнес-партнери повинні розділяти спільні цінності, ідеї, бажання та візію. Вони мають взаємно доповнювати один одного як внутрішньо, так і професійно. У такому партнерстві ключовими є взаємоповага, чесність, відкритість, підтримка та бажання до самовдосконалення. З власного досвіду можу зазначити, що, якщо на етапі створення компанії враховані всі вищезазначені аспекти, це слугує відмінним початком формування правильної корпоративної культури. Це міцний фундамент, на якому все ґрунтується.

Люди, які розглядають можливість працевлаштування у компанії, перш за все, цікавляться її цінностями та місією. Вони порівнюють підходи, цілі, правила, традиції, атмосферу та внутрішні відчуття зі своїми власними.

“…”

Корпоративна культура є надзвичайною цінністю. Це відображає сутність компанії,  її стиль і підхід. Це те, чим наповнюється кожен новий співробітник і підсилюється той, хто працює вже давно. Це те, як компанію бачать клієнти, партнери. Розвиток ринку є стратегічною метою будь-якої розвиненої держави. Це веде до досконалості, а досконалість — до успіху. Усе найкраще у світі, завжди красиве й успішне.

“Удосконалюватися ззовні — це означає розвиватися всередині” — проста, але мудра філософія бізнесу. А філософія — це культура Душі! Це зовсім не пафосно. Від цього залежить, наскільки ефективною може бути розвинена команда і яку користь вона глобально принесе. Сильних компаній має ставати більше, а для цього потрібен ринок, що стабільно розширюється та правильна корпоративна культура.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram