Новини
20 Березня 2019
838

Генеральний директор Kickstarter йде у відставку

Про відставку Перрі Чен повідомив в день, коли співробітники компанії оголосили про приєднання до місцевої профспілки

Фото: OM.com

Генеральний директор і співзасновник Kickstarter Перрі Чен подав у відставку. Про це він повідомив у своєму блозі.

Він також розповів, що збереже пост голови ради директорів і зосередиться на високорівневих і довгострокових потребах компанії.

Перрі Чен обрав наступника в якості тимчасового генерального директора Азіза Хасана, який в даний час очолює групу розробників продуктів і дизайну Kickstarter. Він приєднався до компанії в минулому році після звільнення з фірми Refinery 29. Однак, Чен написав, що рада директорів буде ще вести переговори з Азізом.

“Рада директорів ще має намір працювати з Азізом Хасаном протягом наступних тижнів або й місяців, щоб зробити цю роль постійною”, – додав Чен.

Перрі Чен був з Kickstarter з часу заснування компанії – 2009 р., займаючи посаду генерального директора протягом перших п’яти років. Вперше він пішов у відставку в 2014 р. Його місце зайняв на той час співзасновник Янсі Стріклер. У 2017 р. Чен повернувся після того, як Стріклер вирішив покинути компанію.

“За час існування компанії платформа Kickstarter допомогла зібрати проектам $4,2 млрд і майже 160 тис. проектів були успішно профінансовані”, – розповів у своєму зверненні Перрі Чен.

Його відставка відбулася в той же день, коли співробітники Kickstarter оголосили про свої плани об’єднатися з місцевим офісом Міжнародної спілки професійних співробітників (OPEIU). Співробітники Kickstarter заявили, що створюють профспілку для просування інтеграції, солідарності, прозорості та відповідальності, а також для того, щоб отримати “місце за столом компанії”.

Нагадаємо, нещодавно директор з розвитку продукту Facebook Кріс Кокс і віце-президент WhatsApp Кріс Деніелс покинули компанію Facebook.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram