Новини
3 Вересня 2019
2 386

Гендиректором MOYO став співзасновник Repka.ua Валентин Івакін

Зміну CEO пояснюють завершенням контракту з Андрієм Барашенко

Мережу магазинів MOYO тепер очолюватиме співзасновник інтернет-гіпермаркету Repka.ua, який входить в топ e-commerce проектів України – Валентин Івакін. Зміна CEO пов’язана із завершенням у серпні контракту з Андрієм Барашенко, який керував компанією з 2017 року, повідомляє RAU, посилаючись на прес-службу MOYO.

Зазначається, що зміни в керівництві спрямовані на посилення ключових компетенцій MOYO. “Компанія продовжуватиме продавати виключно офіційну техніку та електроніку з повним дотриманням українського законодавства”, – йдеться у повідомленні.

До приходу в MOYO.ua Андрій Барашенко керував запуском Lamoda в Республіці Білорусь. “Серед його завдань на посаді СЕО мережі MOYO.ua була розробка стратегії компанії на п’ять років, чіткіше позиціонування бренду, отримання більшої ролі на ринку споживчої електроніки та інше”, – пише видання.

Зазначається, що у 2019 році ритейлер має намір продовжувати розширення та реформатування магазинів мережі. “Так, найближчим часом планується відкриття шести нових магазинів. За даними офіційного сайту MOYO наразі мережа об’єднує 49 торгових об’єктів, а також інтернет-магазин”, – повідомили у компанії.

Нагадаємо, Investory News писали, що через звільнення топ-менеджерів британського виробника одягу Superdry акції компанії різко впали спочатку на 8,8%, а потім – на 12%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram