Новини
4 Червня 2019
1 396

Андрій Касьян очолить департамент Agricultural Solutions BASF

Він замінить на посаді Тіберіу Діма, який стане гендиректором BASF та керівником групи країн Східної Європи

Фото: BASF Україна

Андрій Касьян, який раніше очолював відділ продажів департаменту Agricultural Solutions в Україні з 1 липня 2019 р. стане керівником департаменту Agricultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу, повідомляється на сторінці компанії в Facebook.

“Вперше за 26 років присутності компанії BASF на ринку України очільником департаменту Agricultural Solutions стане українець”, – йдеться у повідомленні.

Андрій Касьян очолював відділ продажів цього підрозділу в Україні протягом 7 років. Пан Касьян замінить на посаді директора департаменту Agricultural Solutions Тіберіу Діма, який обіймав її з 2013 р.

Фото: прес-служба “BASF в Україні

“Я дуже пишаюся командою BASF в Україні за їх професійний та бізнес-розвиток. З призначенням Андрія Касьяна як мого наступника, BASF Agricultural Solutions буде мати першого українського менеджера, що є відмінним знаком довіри, яку BASF інвестує в Україну”, – відзначив Тіберіу Діма.

Попередником Тіберіу Діма на посту гендиректора “BASF Україна” є Андреас Лір. Його призначено генеральним та адміністративним директором концерну BASF у Румунії.

Як писали раніше Investory News, у 2018 р. відтік кадрів серед керівників компаній по всьому світі досяг рекордного рівня – 17,5%. Це на 3% більше, ніж у минулому році, а також вище рівня, середнього для останнього десятиліття.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram