Новини
6 Листопада 2021
945

У багатих свої чудасії: Тревіс Скот презентував своїй дружині та доньці однакові коштовні прикраси

Чи оцінила трирічна дівчинка такий презент, не відомо

Коштовний подарунок зробив репер Тревіс Скотт своїм дамам серця Кайлі Дженнер і 3-річній дочці Стормі — однакові обручки зі значними розмірами діамантів, пише Marieclaire.

На своїй сторінці в Інстаграм представниця сімейства Дженнер-Кардаш’ян поділилася фотографією подарунка, який можна дуже добре розглянути та залишила підпис: “Тато подарував нам однакові обручки”.

Те, що такий презент обійшовся в кругленьку суму Тревісу Скотт, навіть немає сумніву, але генеральний директор Diamond Pro Майкл Фрід вирішив припустити, скільки можуть коштувати такі прикраси.

“Ці кільця абсолютно приголомшливі завдяки своєму унікальному дизайну і діамантовім ограновуванні. Камені на обручці Кайлі здаються приблизно 5-6 карат і оцінити їх можна приблизно $325 тис. А діаманти в прикрасі Стормі мають вагу близько 1,5 карата і коштує близько $120 тис. США”, — підсумував Фрід.

Сама Кайлі ніяк не прокоментувала такий подарунок і шанувальникам пари варто лише здогадуватися з якого приводу репер зробив такий подарунок. Нагадаємо, що дівчина вагітна вдруге від свого хлопця Тревіса Скотта. Про це вона повідомила на початку вересня і поки не озвучила стать дитини, оскільки пара не поспішає зі святкуванням baby shower.

Раніше Investory News писали про історію успіху компанії Van Cleef&Arpels, яка подарувала світу прикраси-трансформери та нову технологію кріплення каменів Mystery Set.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram