Драйв
26 Квітня 2019
1 362

Святковий релакс: Де оздоровитись за 3 дні

Підбірка найкращих SPA-комплексів для короткого відпочинку та оздоровлення на весняні свята

Investory News зробили підбірку найкращих SPA-комплексів Києва та неподалік столиці, які, за відгуками відвідувачів, чудово підійдуть для весняного релаксу.

Родинне задоволення

Розташований у селі Вишеньки SPA-центр WISH Family Space обіцяє задоволення всій родині. Тут знайдуть свій спосіб відпочинку і дорослі, і діти. Це закритий клуб преміум-класу площею 14 тис. кв. м, в якому створено ідеальні умови для занять спортом і SPA-процедур. Комплекс пропонує 4 басейна, SPA-зону з хамамом, римською парною, фінською й інфрачервоною саунами, середземноморською банею, соляним і арома-гротами. Комфортний готель, ресторан, дитячий клуб, великий літній майданчик, тренажерний зал, студії групових й індивідуальних занять, конференц-простір і банкетний зал – все це допоможе за короткий час підживитися цілющою енергією і засяяти зовнішньою і внутрішньою красою.

Ціна процедур стартує від 800 грн (класична баня, 30 хвилин).

Органіка соснових лісів

Заміський SPA-готель ШишкiNN – справжнє місце сили, насититися якою можна як всією родиною чи удвох, так і на самоті з собою і природою. А все тому, що він розташований у серці соснових Чернігівських лісів на мальовничому березі притоки Десни – річки з романтичною назвою Снов. Територію клубу оточують численні прозорі озера, повітря тут чисте і свіже, а звуки і пахощі незайманої природи гармонічно межують з абсолютною тишею. Відключитися від занадто насичених реалій дозволять SPA-програми для всієї родини і різноманітні розважальні заходи для всіх вікових категорій.

Ціни на проживання в готелі починаються від 2 тис. грн, на SPA-процедури – від 700 грн.

Оазис серед гамірного міста

Бажаєте забути про проблеми, знайти гармонію і полюбляєте масаж – тоді вам сюди. Яких тільки технік цього корисного задоволення не пропонує салон SPA Sense, розташований в історичному центрі столиці – на Подолі. Ось лише деякі з представлених екзотичних масажних технік: гавайський ломі-ломі, тайський, японський масажі, спеціальні масажні програми для чоловіків і жінок. Салон використовує різноманітні косметологічні препарати і природні оздоровчі ресурси: воду, тепло, світло, мінерали, морські водорості, лікувальні грязі і цілющу силу рослин. По суті, заклад поєднав в одне ціле три складові: фітнес, баню і медицину.

Ціни на процедури починаються в середньому від 500 грн.

Улюблене місце зірок і мандрівників

Кузьмичівські лазні, що на столичних Осокорках, полюбилися братам Кличко, Олегу Скрипці й іншим відомим особистостям. Сюди давно приїжджають як до музею банного мистецтва. Мандрівників і місцевих гостей чекають номери в дерев’яному зрубі і сінники – кімнати з сіном і травами. Безпосередньо в лазні ви станете учасниками прадавніх обрядів і ритуалів, автентичних процедур, складові яких – справжні дерева, духмяні трави, чай із самовару. Печі і каміни в Кузьмичівських лазнях топляться лише дровами, а ще у відвідувачів є можливість попаритися в карпатському чані – офуро, поплавати в озері з карпами, басейнах гарячою, теплою або льодяною водою.

Вартість 2-х годин у лазні складає 2,9 тис. грн.

Дача для всіх

Заміський комплекс KNZS на території Центрального парку Конче-Заспи – це відокремлений простір серед мальовничих пейзажів. Тут можна провести наповнений релаксом відпочинок, не виїжджаючи далеко від Києва. Кожен із членів родини знайде у KNZS заняття до душі: малеча – розваги, SPA-терапію – мама, а для тата справжньою втечею від метушні і втоми стане рибалка. Окремої уваги заслуговує басейн площею 300 кв. м.

Вартість проживання в готелі починається від 1,9 тис. грн. Година в сауні – від 500 грн.

Сонячний відпочинок

Комплекс “Трипільське сонце” сподобається тим, хто обирає відпочинок подалі від міського гамору і шуму, автомандрівникам, закоханим. Він розташований в селі Підгірці, що в 23 кілометрах від столиці. SPA-ритуалам тут приділено особливу увагу. Оздоровчо-банне меню допоможе позбавитися напруги і хронічної втоми, відпочити від термінових справ, повернути рівновагу і гармонію. До ваших послуг: справжні дров’яні лазні, великий комплекс SPA-процедур.

Вартість 1 години в лазні – від 800 грн.

Хвойний SPA-рай для примноження енергії

Всього 15 кілометрів від Києва – і ви в Wellness & SPA-раю Grand Admiral Resort & SPA. Тут на відвідувачів чекає чисте повітря, напоєне пахощами хвої, і широкі можливості для примноження енергії і релаксу: велика аквазона з басейнами і вишуканими SPA-процедурами. Комплекс має критий басейн і басейн-джакузі просто неба, індивідуальний хамам, римську парну, тренажерний зал. Вам запропонують кілька видів сауни, японські купелі, а якщо ви поціновувач екзотики – спробуйте контрастну доріжку Кнейпа і “душ вражень”. Крім того, у Wellness & SPA можна зробити функціональну діагностику всього організму. Цікаво тут буде і дітям – для них у закладі організовано Admiral Kids Club.

Вартість проживання в готелі – від 6 тис. грн за добу. 3-денний SPA-тур “Релакс” обійдеться в 10,1 тис. грн (без вартості проживання).

Сила сосон і Дніпра

Любите ліс і воду, спокій і комфорт – тоді вам до Sobi Club, що розташувався у сосновому бору на березі Дніпра. Комплекс має власний піщаний пляж і 25 гектарів повної свободи і затишку. Це великий заміський комплекс, який ідеально пов’язує в одне ціле всі основні складові для блаженства душі і тіла. Найголовніша особливість закладу – розкішний банний комплекс, який включає повний набір старослов’янських оздоровчих процедур. SPA-комплекс налічує 8 різноманітних бань і 5 басейнів.

Вартість проживання в готелі – від 1,9 тис. грн за добу. Ціна 3-годинного перебування в лазні стартує від 3,5 тис. грн (послуга “Все включено”). Оренда лазні – від 650 грн/година.

Раніше Investory News писали про корисні рекомендації туристичних маршрутів від українських підприємців та інвесторів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram