Новини
22 Березня 2019
856

Співзасновник Concepter пішов з компанії

Олег Маленков приєднався до TA Ventures в якості венчурного партнера

Фото: Facebook/Олег Маленков

Співзасновник Concepter Олег Маленков перейшов до TA Ventures. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

“Виходжу з операційного управління Concepter і приєднуюся до TA Ventures в якості венчурного партнера”, – повідомив Маленков.

Причину звільнення він пояснює достатньо отриманим досвідом у галузі розробок і вдосконалення гаджетів.

“Настав момент, коли я усвідомив, що можу дати більше цінності і для себе, і для стартапів, перебуваючи з іншого боку столу. Я встиг познайомитися з безліччю крутих засновників з США/Європи/України і подивитися на цей світ з іншого кута. Мене драйвить сам процес і той факт, що кожен перший в чомусь розумніші мене”, – пояснив Олег Маленков.

Як повідомляє інформаційний портал Vector з посиланням на коментар Маленкова, його новими обов’язками у компанії TA Ventures стане повний цикл роботи зі стартапами: від пошуку нових компаній до закриття угод. Шукати їх потрібно буде здебільшого в сферах Digital Health і Mobility (Transportation). Окрім того Маленков відповідатиме з менеджмент портфеля фонду. На даний момент TA Ventures здійснили понад 130 інвестицій і 40 extit-ів.

Що стосується співпраці з Concepter, то Маленков залишиться партнером компанії.

Як відомо від початку заснування Concepter виробляла споживчі hardware-продукти: спалахи для смартфонів iBlazr і iBlazr 2, чохли для смартфонів і інші продукти. Серед них були успішними кампанії на Kickstarter, що збирали по $150 тис. (Lunecase і iBlazr), $250 тис. (iBlazr 2).

Хоча в історії Concepter були і не дуже успішні кейси. Так, чохол iblazr зібрав на Kickstarter $37 тис. з заявлених $70 тис. Тож, кампанію достроково закрили, навушники AirPhones так і не дійшли до запуску.

Нагадаємо, генеральний директор і співзасновник Kickstarter Перрі Чен подав у відставку.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram