Новини
2 Жовтня 2020
939

Playboy знову стане публічною компанією з оцінкою у понад $400 мільйонів

Вихід на біржовий майданчик Nasdaq планується за два-три місяці

Playboy Entertainment знову стане публічною компанією після злиття з Mountain Crest Acquisition – компанією, яка не має власних активів і не веде операційну діяльність (SPAC, special purpose acquisition company). Це грошовий пул, котирується на біржі, й інша компанія при злитті з SPAC, отримує її місце на біржі, повідомляє Businesswire.

“Злиття повинне завершитися протягом 60-90 днів, після чого акції Playboy котируватимуться на біржовому майданчику Nasdaq”, – йдеться у повідомленні.

Видання зазначає, що протягом останніх дев’яти років Playboy був приватною компанією. У 2011 році її засновник Х’ю Хефнер і фонд Rizvi Traverse викупив акції у міноритарних акціонерів.

За попередніми оцінками, вартість Playboy після випуску акцій на біржі, складе понад $400 млн. Минулого року у 180 країнах було продано товарів з брендом Playboy на $3 млрд.

Нагадаємо, у травні 2020 року стало відомо, що американська біржа Nasdaq, друга за величиною фондова торговельна площадка США, яка торгує акціями високотехнологічних компаній – вперше введе мінімальний розмір для первинних публічних розміщень (IPO) – $25 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram