Новини
24 Липня 2019
667

Південноафриканська Impala Platinum конвертує облігації на $220 млн

Дострокова конвертація облігацій дозволить істотно скоротити борг, а також випустити до 64,26 млн нових звичайних акцій

Південноафриканський виробник платини Impala Platinum Holdings Ltd. (Implats) отримав підтримку серед власників бондів у вигляді заявки на довгострокову конвертацію облігацій на загальну суму $220 млн, про це йдеться у прес-релізі компанії.

“Раніше, у липні, Implats запропонувала скористатися достроковою конвертацією власникам її бондів з погашенням у 2022 році на загальну суму $250 млн”, – зазначається у повідомленні. І додається, що власники бондів на суму ще близько $29,8 млн також висловили інтерес до пропозиції про дострокову конвертацію.

У компанії пояснили, що дострокова конвертація облігацій дозволить істотно скоротити борг, а також випустити до 64,26 млн нових звичайних акцій. “Це, як очікується, поліпшить гнучкість структури капіталу, а також скоротить витрати компанії на обслуговування боргу”, – повідомили в Impala Platinum.

У компанії наголосили, що вдячні такій масштабній підтримці зі сторони власників доларових облігацій, які погодили на пропозицію та умови компанії. “А також акціонерам, які схвалили ці заходи щодо скорочення боргу”, – зазначається у прес-релізі.

Додається, що у період з 30 червня 2018 року по 31 грудня 2018 року чистий борг компанії скоротився з 4,4 млрд рандів ($317 млн) до 976 млн рандів. Акції Implats додають в ціні 0,2% на торгах у Йоганнесбурзі у вівторок. Загалом з початку поточного року їх вартість зросла більш ніж на 96%.

Раніше Investory News писали, що компанія IMMER Group – один з найбільших світових виробників гнучких пакувальних матеріалів, плівок й етикеток планує вийти на ринок облігацій зі ставкою 0,5% річних.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram