Новини
13 Вересня 2019
1 134

Переходять в онлайн: LPP Group і Zara запустять в Україні інтернет-магазини

Польський LPP Group – до кінця року, щодо іспанської Zara – поки невідомо

Польський ритейлер LPP Group, що керує брендами Reserved, Cropp, House, Mohito і Sinsay, заявив, що планує запустити в другій половині 2019 року в Україні інтернет-магазин, повідомляє UBR, посилаючись на фінансовий звіт компанії за II квартал.

Зазначається, що минулого року група відкрила в Україні ряд нових магазинів у торгово-розважальних комплексах. “Тепер вирішили працювати з українцями через інтернет”, – йдеться у повідомленні.

І додається, що до такого розширення польську компанію могли стимулювати дані щодо кількості покупок серед українців за перше півріччя 2019 року. “Адже за цим показником Україна увійшла в ТОП-5 країн Східної Європи, продавши у I кварталі товарів на $50 млн”, – пише видання.

Щодо інших країн, то у Польщі сума продажів становить $509 млн, Росії – $183 млн, Чехії – $51 млн, Румунії – $41 млн.

Свій перший онлай-магазин в Україні запускає й іспанська торгова мережа Zara із групи Inditex Group, повідомляється на офіційному сайті компанії.

Як і у випадку з LPP, наразі в нашій країні її товари можна придбати тільки в офлайн-магазинах. Щоправда, інформації щодо точного запуску віртуального майданчика наразі немає.

Раніше Investory News писали, що компанії H&M і Inditex, до якої входять Zara, Massimo Dutti тощо, планують скоротити кількість магазинів й активніше розвивати онлайн-сегмент. На їх думку такий крок дозволить випередити конкурентів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram