Новини
6 Лютого 2020
1 186

Кадрові зміни Linkedin: Джефф Вайнер покине посаду гендиректора

Уже у червні його місце займе старший віцепрезидент з продукту компанії Райан Росланскі

Гендиректор професійної соцмережі LinkedIn Джефф Вайнер у червні 2020 року залишить свою посаду після того, як 11 років очолював компанію, повідомляє Wired.

“Просто було відчуття, що прийшов час”, – пояснив Вайнер свій відхід.

Новим гендиректором стане старший віцепрезидент з продукту компанії Райан Росланскі. “Він був першим співробітником, якого найняв Вайнер”, – пише видання.

Натомість посаду Росланскі займе інший віцепрезидент з продукту – Том Коен. “Росланскі заявив, що повністю згоден з тим, як Вайнер розвивав компанію, і не планує нічого міняти”, – йдеться у повідомленні.

Як пише CNBC, до LinkedIn Вайнер працював у Yahoo. “Співзасновник професійної соцмережі Рід Хоффман найняв його у 2008 році на позицію віцепрезидента. Вже наступного року Вайнер очолив компанію”, – пише видання.

І додає, що у березні 2016 року Вайнер відмовився від компенсаційного пакета акцій за рік розміром у $14 млн на користь співробітників компанії. “Тоді йому належало понад 105,9 тис. акцій компанії на суму $12,7 млн. Влітку 2016 року Microsoft купила LinkedIn за $26,2 млрд і залишила Вайнера на посаді гендиректора”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку лютого коворкінговий стартап WeWork визначився з новим керівником. Ним став ветеран ринку нерухомості Сандіп Матрані, який раніше очолював Brookfield Properties Retail.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram