Новини
28 Жовтня 2021
711

Для всього світу: LinkedIn запустила платформу для фрілансерів

У компанії зазначають, що це “шанс встигнути зайняти місце у новій реальності”

Соціальна мережа для пошуку роботи LinkedIn повноцінно запустила платформу для фрілансерів Service Marketplace у всіх країнах, повідомляє TechCrunch.

Платформа отримала назву Service Marketplace. Її особливість у тому, що фрілансер не може сам шукати роботу, оскільки система працює інакше. “Користувач налаштовує на себе профіль фрілансера, а потенційний замовник вже може знайти його на короткострокову роботу та домовиться про її виконання”, — пише видання.

І додає, що сьогодні сервіс доступний для всіх глобально та повністю безплатно.

“Щоб показати, що ви готові виконувати завдання як фрілансер, необхідно внести відповідні зміни у своєму профілі”, — йдеться у повідомленні.

Наразі сервіс має 250 категорій роботи, їх планують розширити до 500 найближчим часом. LinkedIn позиціює Service Marketplace як місце для пошуку кандидатів на виконання саме короткострокової роботи.

“Новий продукт дозволить компанії конкурувати з Fiverr та Upwork. Крім того, це шанс встигнути зайняти місце у “новій реальності”, коли частину роботи можна віддати на аутсорс, а співробітники не хочуть бути прив’язані до офісу”, — наголошує видання.

За час бета-тесту, поки платформа була доступна тільки в США, вдалося набрати 2 млн фрілансерів. Загалом у LinkedIn близько 800 млн користувачів.

Тим часом українцям все більше до вподоби робота на фрілансі. Так, з початку року найбільше заробляли фріланс-фахівці з Дніпра, Харкова, Львова, Києва та Одеси.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram