Новини
18 Квітня 2019
1 851

Glovo почне працювати у Львові

Тепер і в місті Лева можна буде скористатися сервісом доставки компанії

Фото: Glovo

Іспанський сервіс доставки Glovo з 22 квітня починає свою роботу у ще одному українському місті – Львові. Про це повідомив генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський під час бізнес-форуму SUP DAY FORUM 2019.

Офіційний запуск Glovo в Україні, а саме у Києві, відбувся у жовтні 2018 р. За традицією, компанія розпочала з центральних районів столиці.

У Києві Glovo підписав ексклюзивну угоду з McDonald’s, в партнерстві з яким запустив сервіс швидкої доставки їжі додому McDelivery.

Компанія націлена на молодих жителів великих міст, що працюють у офісах, а також на бізнеси, що не мають власних служб доставки. Сервіс доступний в центрі і сусідніх районах міст. Користувачі Glovo зможуть замовити продукти, їжу, ліки, документи і так далі. Також клієнти зможуть запланувати доставку на конкретний час і дату.

На початку березня цього року основний конкурент Uber Eats з’явився у Харкові, а згодом й  у Дніпрі, де також охопив центр міста.

Нагадаємо, сервіс, який почав працювати ще у 2015 р. у Барселоні, діє в більш ніж 67 містах світу, в тому числі у Парижі, Мадриді, Каїрі та Стамбулі. Проект присутній в 20 країнах у Європі, Африці, Центральній та Південній Америках. Середній час доставки – менше 35 хв.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram