Новини
29 Жовтня 2020
1 236

Український сервіс доставки овочів OVO залучив інвестиції від Fedoriv Group

Співпраця надала старт широкомасштабній рекламній кампанії

Український сервіс доставки овочів і фруктів OVO, який займається замовленнями по Києву та 25-ти кілометровій зоні за містом, залучив ангельські інвестиції від компанії Fedoriv Group, повідомляє AIN.ua.

Видання зазначає, що наразі сума інвестицій не розголошується. За словами представників OVO, участь Fedoriv Group у раді компанії допомогла розробити новий стиль і дати старт широкомасштабній рекламній кампанії.

На момент створення сервіс мав назву “Київ Овочі” та був заснований Романом Мелкумовим і Степаном Зіняковим 22 квітня 2020 року, коли в Україні вже діяли карантинні обмеження.

“Роман і Степан провели дослідження ринку, прорахували декілька бізнес-моделей і за 2 тижні, вклавши $55, запустили MVP сервісу (мінімальний життєздатний продукт)”, – зазначає видання.

Fedoriv Group, як інвестор, зайшов у проєкт у липні 2020 року. Інвестиції були спрямовані на побудову нового бренду (OVO), перезапуск IT-інфраструктури та старт широкомасштабної рекламної кампанії.

Як зазначає видання, у травні “Київ Овочі” встигли взяти участь в проєкті Гаріка Корогодського та Петра Чернишова “Сиди Вдома” та за неповний місяць доставили понад 4 тонн овочів і фруктів для одиноких людей похилого віку.

Раніше Investory News писали, що Андрій Федорів, засновник Fedoriv Group, взяв участь у благодійній акції під час карантину навесні 2020 року. Тоді бізнесмен анонсував безкоштовний доступ до авторського освітнього курсу з маркетингу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram