Новини
5 Серпня 2020
961

DCH Олександра Ярославського разом із китайськими інвесторами розвиватимуть “Мотор Січ”

Домовленості щодо співпраці досягнуто зі Skyrizon Aircraft Holdings Limited із КНР

У вівторок, 4 серпня, представники групи DCH Олександра Ярославського досягли домовленості з китайськими інвесторами, що представляють Skyrizon Aircraft Holdings Limited.

Обидві сторони вестимуть всебічне співробітництво, спільно здійснюючи діяльність з розвитку українського авіабудування й, зокрема, запорізького ПАТ “Мотор Cіч”, про це повідомляє пресслужба DCH.

Інші деталі угоди наразі не розголошуються. Зокрема в DCH наголосили, що компанія має багатий досвід відновлення та модернізації промислових підприємств.

Як приклад наведено стабільне функціонування Харківського тракторного заводу, Дніпровського металургійного заводу, Криворізького рудника “Суха Балка”.

Додається, що завдяки DCH був побудований й ефективно адмініструється сучасний аеропорт в Харкові. Наразі DCH бере участь у проєкті будівництва нового аеропорту в Дніпрі як приватний інвестор аеровокзального комплексу.

Раніше Investory News писали, що компанія DCH розпочинає зміну концепції торгово-розважального центру “Караван” (Київ).

Ще раніше DCH, у рамках стратегії підвищення ефективності гірничо-металургійного бізнесу створила компанію DCH Steel, яка централізовано керуватиме відповідними активами: Дніпровським металургійним заводом (ДМЗ, Дніпро) і рудником “Суха Балка” (Кривий Ріг).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram