Новини
19 Серпня 2019
2 117

“Бери Вези”: Metro відкриває магазини нового формату

Таким чином компанія має намір посилити свої позиції на регіональному рівні

Metro Cash&Carry Україна (Metro Cash&Carry, Київ) у зв’язку з глобальною стратегією розвитку планує відкрити в кінці жовтня 2019 р. новий торговий центр малого формату під брендом “Бери Вези” в Чернігові, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на офіційну заяву компанії.

Згідно з повідомленням, магазин “Бери Вези” буде працювати відповідно оновленій концепції торгових центрів малого формату Metro. Вона передбачає повноцінне обслуговування всіх груп клієнтів компанії, з посиленим фокусом на професійних — trader (роздрібна торгівля) і horeca (готелі, кафе і ресторани). Загальну долю таких груп в Чернігові компанія планує наростити до 70%.

“Таким чином, Metro планує з відкриттям нового ТЦ в Чернігові посилити свої позиції щодо підтримки розвитку сфери гостинності в Україні. Асортимент нового “Бери Вези” буде представлений у понад 2,2 тис. найменувань товарів продовольчої й непродовольчої групи, зокрема продукцією власних ТМ та імпорту Metro”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією агенції, Олів’є Лангле, який займав пост гендиректора Metro Cash&Carry Україна, з квітня 2019 р. отримав призначення на посаду гендиректора Makro Cash&Carry (Чехія) в межах Metro AG. Тож, з 1 жовтня 2019 р. його змінить Тіно Цайске.

Metro Cash&Carry Україна заснована у 2003 р. Об’єднує 23 ТЦ Metro в найбільших містах України — Києві, Вінниці, Житомирі, Полтаві, Львові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Кривому Розі, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Миколаєві, а також двома магазинами оптової торгівлі “Бери вези” в Тернополі та Луцьку.

За даними компанії, обсяг її продажів за підсумками 2017-2018 фінансового року, тобто з жовтеня 2017 р. по вересень 2018 р., склав €523 млн.

Нагадаємо, раніше Metro Cash&Carry заявляв, що збирається відкрити 20 торгових точок зменшеного формату площею 1,5-2 тис. кв. м під брендом “Бери-Вези”. А пріоритетами для розвитку мережі стануть області, де відсутні гіпермаркети Metro.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram