Новини
4 Серпня 2020
1 129

Авіакомпанія SkyUp оцінює збитки у першому півріччі 2020 року у понад $30 мільйонів

Попри карантин їй вдалося зберегти близько 90% співробітників

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines (Київ) оцінює загальну суму збитків за перше півріччя у розмірі понад $30 млн, про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Зазначається, що внаслідок карантину, введеного через пандемію коронавірусу, до теперішнього часу авіакомпанії вдалося зберегти близько 90% співробітників.

“Наразі ми в очікуванні того, що країни поступово відкриватимуть свої кордони для українських громадян, і ми повернемося до виконання польотів в повному обсязі й відновимо нашу команду”, – додали в SkyUp.

У період з січня по червень 2020 року авіакомпанія перевезла 568,9 тис. пасажирів, оперуючи 11 літаками. При цьому минулого року за аналогічний період компанія перевезла майже 668,7 тис. пасажирів, що на 18% більше від нинішніх показників.

Додається, що з січня по червень 2019 року флот SkyUp поступово збільшувався й у червні компанія отримала восьмий літак.

Крім того авіакомпанія SkyUp Airlines у найближчі п’ять років планує збільшити свою частку на ринку українських авіаперевезень до 50%. “У 2021 році має намір підвищити пунктуальність рейсів до 85-95%, а до 2022 року – збільшити флот на п’ять-сім літаків”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ірландська Ryanair Holdings Plc, найбільший у Європі бюджетний авіаперевізник, скоротила чистий прибуток на 27% за підсумками 2020 фінансового року, який завершився 31 березня.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram