Новини
9 Грудня 2019
2 528

АТБ-маркет змінив генерального директора

Дмитро Євтєєв пішов на підвищення – тепер він у складі Ради директорів корпорації

Генеральний директор ТОВ “АТБ-маркет” Дмитро Євтєєв покинув свою посаду. З 1 грудня він увійшов до складу Ради директорів корпорації, повідомляє RAU, посилаючись на прес-службу АТБ.

Зазначається, що завдяки структурним змінам Рада директорів корпорації була розширена до п’яти осіб. Крім Євтєєва, до неї входять Борис Марков (голова Ради, генеральний директор корпорації АТБ), Ігор Яцута (перший заступник генерального директора), Юрій Гусєв (заступник генерального директора з безпеки) і Олександр Токар (заступник генерального директора).

Що стосується позиції генерального директора мережі АТБ-маркет, то цю посаду зайняла Наталія Шаповалова, яка раніше обіймала пост заступника гендиректора. “Ось тільки поки що новий керівник буде працювати з приставкою в.о.”, – йдеться у повідомленні.

Видання нагадує, що цього року це вже не перші кадрові зміни в топменеджменті АТБ-маркет. У серпні пост директора з маркетингу мережі залишив Костянтин Мельников, який пропрацював там близько десяти років. Його місце зайняв Валерій Бондар, який раніше працював в мережах супермаркетів Клас, Varus і Брусничка.

Раніше Investory News писали, що антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ “АТБ-інвест” (м. Дніпро) на придбання активів, що належать ТОВ “Новус-Україна”(м. Київ), у вигляді торгово-офісного центру, який знаходиться у місті Рівне. Таким чином Дніпровська мережа активно розширює свою експансію у західних регіонах.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram