Новини
8 Лютого 2019
3 255

АТБ придбає у “Новус-Україна” торгово-офісний центр у Рівному

Дніпровська мережа розширює свою експансію у західних регіонах

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ “АТБ-інвест” (м. Дніпро) на придбання активів, що належать ТОВ “Новус-Україна” (м. Київ), у вигляді торгово-офісного центру, який знаходиться у місті Рівне.

Про це повідомляється на сайті АМКУ.

За даними “Новус-Україна”, на 7 лютого 2019 р. українська мережа продуктового ритейлера включає два магазини у Рівному – по вулиці Гагаріна, 26, та по вулиці Богоявленська, 24. “Новус Україна” створено у 2008 р., того ж року відкрито перший супермаркет Novus у країні. Згідно з даними компанії, мережа Novus в Україні налічує 44 магазина. Переважна більшість об’єктів розташована у Києві та Київській області (35 торгових точок). У 2018 року ритейлер відкрив п’ять нових магазинів – чотири у Києві та один у Ірпені.

Роздрібна мережа компанії “АТБ-Маркет” заснована у 1993 році. За підсумками 2018 року компанія збільшила товарообіг на 22% у порівнянні з 2017 р. – до 103,6 млрд грн (з ПДВ). До складу корпорації “АТБ”, крім мережі “дискаунтерів” (“АТБ-маркет”), входять кондитерська фабрика “Квітень” (ТМ Bravissimo, “Квітень”, Biscuits Collection), м’ясна фабрика “Фаворит” (ТМ “Добров”, “Мясная лавка”,” Колбасный ряд”), спорткомплекс”Схід” у Дніпрі. Власниками мережі “АТБ” є троє дніпровських бізнесменів – Геннадій Буткевич, Євген Єрмаков та Віктор Карачун.

Мережа АТБ у 2018 р. поповнилася 80 новими та 41 реконструйованими магазинами, і на початок 2019 р. налічувала 990 торгових підприємств в 253 містах і населених пунктах 22 областей України. Розширення мережі забезпечило рекордний за 25-річну історію торгового бізнесу “АТБ” товарообіг у 2018 році, повідомляється на сайті компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram