Новини
21 Червня 2019
916

Аналог Pokemon Go: Niantic створила гру з доповненою реальністю про Гаррі Поттера

Наразі вона вже доступна для iOS й Android, але поки що тільки користувачам із США та Великої Британії

Розробник популярної AR-гри Pokemon Go компанія Niantic створила ще одну гру з доповненою реальністю. Цього разу про чарівників, магію та чарівних істот за мотивами серіалу про Гаррі Поттера. У розробці брала участь Portkey Games – дочірній підрозділ Warner Bros., яка займалася екранізацією книг про Гаррі Поттера, передає AIN.ua

Фото: ain.ua

Користувачі матимуть змогу виступити у ролі мага-співробітника Міністерства магії (інформація про персонажа відбивається в ID міністерства), обрати професію свого мага: дослідника магічних істот, професора школи чаклунства та інших персонажів.

У розпорядженні гравців безліч функцій: вони зможуть виконувати різні квести, досліджувати оточення, вивчати заклинання, варити зілля, розплутувати таємниці й боротися з ворогами. “Як і в попередній грі, предмети, персонажі та квести прив’язані до локацій”, – пише видання.

І зазначає, що гра під назвою Harry Potter: Wizards Unite доступна для iOS і Android, але поки – лише для користувачів із США або Великої Британії. “Поступово вона з’являтиметься й в інших країнах”, – йдеться у повідомленні. І додається, що в останні кілька тижнів проект провів у бета-версії, та був доступний тестерам з Австралії й Нової Зеландії.

Нагадаємо, The Telegraph створили список найпопулярніших ігор 2019 року. У переліку є декілька претендентів на зірковий титул “кращі ігри”.

Про те, скільки наразі заробляють грошей виробники гаджетів та розробники ігор можна прочитати в матеріалі Investory News Нереально круто: Хто ділить ринок VR та AR.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram