Новини
13 Січня 2021
1 040

Стартап EnvisionBody розробив додаток, який показує тіло після регулярних тренувань

Нова технологія повинна ще більше мотивувати людей до заняття спортом

Американський стартап EnvisionBody розробив технологію, яка показує користувачам, як вони виглядатимуть після регулярних занять спортом, повідомляє The Washington Pos.

Зазначається, що компанія планує запустити фітнес-додаток з доповненою реальністю у 2021 році. За словами EnvisionBody, їх мета — мотивувати людей до дії.

Наразі засновниця EnvisionBody Саліна Рей веде перемовини з великими компаніями у сфері охорони здоров’я та фітнесу для запуску програми. Стартап презентував технологію, що дозволяє користувачам побачити можливий результат тренувань, на міжнародній виставці електроніки CES 2020.

За словами Рей, протягом десятиліть компанії використовували фотографії “до” та “після”, щоб мотивувати людей купити їх продукт або зайнятися спортом. “Розумно використовувати новітні технології та передавати їх людям за допомогою відео в реальному часі, а не через плоскі нерухомі картинки”, — наголошує вона.

EnvisionBody, яка заснована у 2013 році, має три патенти на технології, здатні змінювати зображення у залежності від фізичних навантажень. Стартап використовує дані датчиків частоти серцевих скорочень, комп’ютерний зір і штучний інтелект, щоб показати можливі результати тренувань на основі поточної форми тіла й того, скільки зусиль людина вкладає у заняття.

Рей передбачає, що програмне забезпечення компанії будуть вбудовувати в домашнє спортивне обладнання будинку та у тренажерних залах. “Якщо у спортзалі вже є камера та великий екран, EnvisionBody може легко взаємодіяти з ними”, — зазначила підприємниця.

Створення реалістичних зображень тіла після занять спортом вимагає величезної кількості призначених для користувача даних. EnvisionBody ще не володіє базою активних користувачів, тому компанія покладається на програмне забезпечення, що використовує дані партнерських платформ про будову та виміри обсягів тіла.

Раніше Investory News писали, що в Університеті Іннополіс створили розумну майку для спортсменів, яка фіксує м’язову активність за допомогою датчиків і збирає дані про виконання вправи. Це означає, що нова розробка може передавати інформацію тренеру про те, як спортсмен виконує завдання, які саме у нього працюють групи м’язів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram