Новини
3 Серпня 2021
695

Amazon Studios завершила зйомки найдорожчого серіалу в історії телешоу

За вартістю перший сезон у понад чотири рази перевищує один сезон “Ігор престолів”

У Новій Зеландії завершилися зйомки серіалу Amazon Studios з робочою назвою “Володар кілець”. Перший сезон шоу обійшовся у $465 млн, це може зробити його найдорожчим в історії телесеріалом, повідомляє Forbes.

Серіал за книгою Джона Рональда Руела Толкіна про Середзем’я вийде на сервісі потокового відео Amazon Prime Video 2 вересня 2022 року, повідомляє Amazon Studios.

У Twitter проєкту опублікували перший кадр із серіалу. “Жити й дихати Середзем’ям ці довгі місяці було пригодою всього життя. Ми не можемо дочекатися, коли у шанувальників з’явиться така ж можливість”, — заявили творці серіалу, сценаристи Патрік Маккей і Джон Д. Пейн.

У серіалі про події Другої епохи Середзем’я знялися Синтія Адда-Робінсон (Star Trek Into Darkness), Роберт Арамайо (Nocturnal Animals), Овайн Артур (A Confession) та інші.

The Hollywood Reporter у квітні 2021 року підтвердив у влади Нової Зеландії, що Amazon витратить $465 млн тільки на перший сезон шоу. Телеканал HBO витрачав на виробництво одного сезону серіалу “Ігри престолів” близько $100 млн.

Раніше Investory News писали, що Amazon планує стати власником MGM Studios за $9 млрд, що дозволить значно посилити стрімінговий сервіс компанії Amazon Prime.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram