Драйв
4 Серпня 2022
2 273

Найцікавіші нові серіали серпня 2022 року

Глядачів чекають зокрема дві новинки від Marvel

Фото: Chris Ratcliffe/Bloomberg

Серпень не дуже насичений кінопрем’єрами, натомість на любителів серіалів чекає багато довгоочікуваних новинок, а також продовжень. Найвідоміші релізи — “Будинок драконів” та “Пісочний чоловік”. Трохи менш імениті “Андор” — проєкт у світі “Зоряних війн”, а також “Я є Грут” та “Вона-Халк” від Marvel.

“Пісочна людина” / The Sandman
Жанр: фентезі, фантастика, драма
Дата прем’єри: 5 серпня
Де подивитись: Netflix

Серіал “Пісочна людина” знято за однойменною серією коміксів англійського письменника Ніла Геймана. Це історія про володаря снів Морфея (Том Старрідж), який потрапляє в полон до якогось Родеріка Берджессу (Чарльз Денс). Через 100 років Морфею вдається вирватися на волю. Щоправда, у його королівстві Снів діється бардак і герой має намір навести тут лад. Інші яскраві ролі у серіалі виконують Стіфен Фрай, зірка “Доктора Хто” Дженна Коулман та Гвендолін Крісті. Усі 10 епізодів “Пісочної людини” будуть доступні одразу в день прем’єри 5 серпня.

“Я є Грут” / I Am Groot
Жанр: мультфільм, фантастика, фентезі, комедія
Дата прем’єри: 10 серпня
Де подивитися: Disney+

“Я є Грут” — анімаційний мінісеріал про одного з учасників Стражів Галактики Грута. Телешоу позиціонують для дітей, підлітків та сімейного перегляду. На глядачів чекають різні невеликі історії про пригоди маленького деревогуманоїда та його друзів.

“Історії ходячих мерців” / Tales of the Walking Dead
Жанр: фантастика, жахи, бойовик, трилер
Дата прем’єри: 14 серпня
Де подивитися: АМС

“Історії ходячих мерців” є антологією історій у всесвіті популярної франшизи. Серіал познайомить глядачів із низкою нових героїв, які борються за життя у постапокаліптичному світі зомбі. У головних ролях знялися Ентоні Едвардс, Паркер Поузі, Олівія Манн, Денні Рамірез та Даніелла Пінеда.

“Вона-Халк” / She-Hulk: Attorney at Law
Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, комедія
Дата прем’єри: 17 серпня
Де подивитися: Disney+

17 серпня на Disney+ виходить новий серіал “Вона-Халк”. Проєкт став частиною четвертої фази Marvel. Головна героїня нового телешоу — юрист у справах надлюдей Дженніфер Уолтерс (Тетяна Маслані). Вона ж двоюрідна сестра Брюса Беннера Халка у виконанні Марка Раффало. Після переливання крові від кузена Дженніфер стає супергероєм, перетворюючись на велику та сильну зеленошкіру жінку.

“Дім Дракона” / House of the Dragon
Жанр: фентезі, драма
Дата прем’єри: 21 серпня
Де подивитися: НВО

21 серпня на НВО виходить приквел “Ігри престолів” під назвою”Дім дракона”. Дія у серіалі розгортається за 200 років до подій оригінального проєкта. Це історія про Будинок Таргарієнів, їх розквіт і падіння. У головних ролях знялися Педді Консідайн, Емма Д’Арсі, Метт Сміт, Олівія Кук та Рис Іванс. Перший сезон складається із 10 епізодів. На глядачів чекає одна серія на тиждень.

“Пацієнт” / The Patient
Жанр: трилер, драма
Дата прем’єри: 30 серпня
Де подивитись: Hulu

Популярний комік Стів Карелл (“Офіс”) знявся у незвичайній для себе ролі психотерапевта Олександра Штрауса. За сюжетом героя викрадає серійний убивця, на ім’я Сем Фортнер (Донал Глісон). Злочинець хоче, щоб лікар допоміг йому впоратися з нестримною жагою крові.

“Андор” / Andor
Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди
Дата прем’єри: 31 серпня
Де подивитися: Disney+

В останній день літа на Disney+ виходить новий серіал у всесвіті “Зоряних війн”. “Андор” — серіал-приквел до фільму “Ізгой Один”. Головним героєм проєкту став Касіян Андор (Дієго Місяць), а події тут розгортаються за п’ять років до початку історії фільму. Серіал складається із 12 епізодів.

“Ключі Локків” / Locke & Key
Жанр: фентезі, жахи, драми, трилер
Дата прем’єри: 10 серпня
Де подивитись: Netflix
Сезон: 3

10 серпня на Netflix вийдуть усі 10 епізодів третього сезону “Ключі Локків”. Це фентезі-серіал з елементами жахів, що базується на серії коміксів сина Стівена Кінга Джо Хілла. Третій сезон буде останнім, тому чекаємо на розкриття всіх таємниць боротьби з демонами та завершення головних сюжетних зав’язок.

“DOTA: Кров дракона” / DOTA: Dragon’s Blood
Жанр: аніме, фентезі, фантастика, пригоди, бойовики
Дата прем’єри: 11 серпня
Де подивитись: Netflix
Сезон: 3

“DOTA: Кров дракона” заснований на популярній МОВА Dota 2. Історія аніме-серіалу розкриває пригоди лицаря-дракона Девіона, втягнутого в масштабну війну. Разом із принцесою Міраною він має виконати небезпечну місію, від якої залежить доля світу. Третій сезон оповідає про продовження пригод головних героїв та нові перешкоди на їхньому шляху.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram