Новини
30 Липня 2021
588

$40 мільйонів на гендерну рівність: Проєкт Мелінди Гейтс і Маккензі Скотт піклується про жінок США

Благодійниці пожертвували кошти на освіту, кар’єру та розвиток бізнесу американок

Мелінда Гейтс, Маккензі Скотт і Лінн Шустерман пожертвували $40 млн ініціативам, спрямованим на підтримку гендерної рівності. Кошти отримають академія, яка допомагає жінкам будувати кар’єру в IT, і проєкт, що підтримує представниць корінних народів США, йдеться у пресрелізі на PRNewswire.

Equality Can not Wait Challenge дала старт компанія Pivotal Ventures Мелінди Гейтс. Конкурс запущений за підтримки Маккензі Скотт і її нового чоловіка Дена Джуетта, а також організації Charles and Lynn Schusterman Family Philanthropies, співзасновниця якої — Лінн Шустерман.

Статки Мелінди Гейтс, згідно з оновлюваним у реальному часі рейтингом Forbes Real-Time, станом на вечір 29 серпня, становили $3,3 млрд, статки Маккензі Скотт — $60,6 млрд, Лінн Шустерман — $3,4 млрд.

Кошти отримає, зокрема, й коаліція організацій, яка “змінить застарілі уявлення щодо послуг з догляду за людьми, як про неоплачувану роботу”. Крім того, буде підтримана академія Ada Developers Academy, яка допомагає жінкам зробити кар’єру у сфері розробки програмного забезпечення.

Третій проєкт, що отримав перемогу — Project Accelerate — займається підтримкою молодих жінок під час навчання у коледжі та побудови кар’єри. Нарешті, проєкт The Future is Indigenous Womxn створений для підтримки бізнесу, яким володіють представниці корінних народів США.

Крім того, ще два фіналісти конкурсу отримають фінансування, оскільки організатори визнали їх заслуги у забезпеченні жінкам економічної та політичної влади. Йдеться про ініціативу, яка забезпечує підтримку жертвам насильства з боку партнера, а також про проєкт, що допомагає молодим жінкам користуватися своїми можливостями як виборниць, активісток і політиків.

Нагадаємо, у червні колишня дружина засновника Amazon Маккензі Скотт пожертвувала на благодійність $2,7 млрд. Допомогу від неї отримало майже 300 благодійних організацій.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram