Новини
21 Травня 2021
606

Жителі Нью-Йорка зможуть виграти $5 мільйонів після вакцинації від коронавірусу

Ті, хто зробили вакцину в одному з десяти державних установ, отримають безплатний лотерейний білет

Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо мотивував американців, які сумніваються пройти вакцинацію, пише Metro.

“Сьогодні ми оголошуємо нову важливу причину для того, щоб ви пройшли процедуру вакцинації, — написав губернатор у Twitter. — Зробіть щеплення в будь-якому з десяти пунктів вакцинації штату й отримаєте безплатний білет лотереї штату Нью-Йорк з головним призом у $5 млн. Взяти участь у лотереї можуть особи віком від 18 років”.

Аналогічні лотерейні білети продаються за $20 в десяти роздрібних магазинах штату. Для того, щоб отримати безплатний квиток, жителям Нью-Йорка потрібно зробити щеплення вакциною марок Pfizer або Johnson & Johnson.

Минулого тижня мер Нью-Йорка Білл де Блазіо спробував заманити городян на вакцинацію безплатним бургером і картоплею-фрі: “Я хочу, щоб ви думали про бургер, коли вам будуть ставити вакцину. Ммм, щеплення. Тепер я дуже добре ставлюся до вакцинації”.

Зазначається, що безплатні бургери зможуть отримати всі жителі Нью-Йорка, які щепитимуться від коронавірусу в пересувних пунктах.

Не тільки окремі штати, але й федеральний уряд активізують зусилля, щоб мотивувати американців пройти вакцинацію. Минулого тижня адміністрація Джозефа Байдена оголосила про початок партнерських відносин з сервісами Uber і Lyft. Американцям запропонували безплатні поїздки до пунктів, де їм можуть зробити щеплення.

Нагадаємо, американська фармацевтична компанія Pfizer Inc. збільшила як чистий прибуток, так і виторг у першому кварталі 2021 року на 45%, а також поліпшила річні прогнози, очікуючи більш високих, ніж передбачалося раніше, доходів від продажу вакцини від COVID-19.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram