Новини
6 Червня 2019
1 344

Вирішили піти: AIG закриває бізнес в Україні

У компанії стверджують, що таке рішення стосується представництв й у інших країнах

Американська страхова корпорація (AIG) оголосила про своє рішення щодо закриття представництва в Україні – “АІГ Україна”, про це повідомляється на сайті компанії.

Як зазначається, 30 травня 2019 року ПрАТ “АІГ Україна” на позачергових загальних зборах акціонерів було прийняте рішення припинити товариством надання фінансових послуг.

“Рішення акціонерів про припинення страхової діяльності та анулювання ліцензій є частиною глобальної стратегії AIG і стосується не тільки території України”, – йдеться в повідомленні. І додається, що досвід діяльності компанії в Україні був “виключно позитивним”.

American International Group, Inc. (AIG) – американська страхова корпорація зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. AIG – світовий лідер у страхуванні з більш ніж 90-річною історією досвіду та обслуговування клієнтів у більш ніж 160 країнах і юрисдикціях.

Нагадаємо, взимку цього року міжнародна група страхових компаній АХА продала свій бізнес в Україні. Покупцем стала Fairfax Financial Holdings Limited зі штаб-квартирою у Торонто.

Раніше Investory News писали, що у 2018 році обсяг валових страхових премій від страхувальників – фізичних осіб виріс на 18,5% до 18,4 млрд грн. До трійки лідерів по страхуванню фізосіб (премії) у 2018 році увійшли: “AXA Страхування”, УНІКА, “Страхова група ТАС”. Також до десятки лідерів потрапили “PZU Україна”, “Оранта”, “Провідна” та інші.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram