Новини
23 Лютого 2021
1 362

У Нацкомісії з цінних паперів новий голова — Руслан Магомедов

Радник керівника Офісу президента змінив на посаді Тимура Хромаєва

Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) очолить радник керівника Офісу президента Руслан Магомедов. Про відповідне рішення йдеться в Указі президента №69/2021 від 23 лютого 2021 року.

“Призначити Магомедова Руслана Садрудиновича Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку”, — йдеться у документі.

Раніше посаду займав Тимур Хромаєв, якого було призначено шість років тому — 30 січня 2015 року.

Кандидатуру Руслана Магомедова запропонувала Професійна асоціація учасників ринків капіталу та деривативів (ПАРД) серед п’яти різних кандидатур, які також могли стати членами та головою НКЦПФР.

За інформацією Finclub, Руслан Магомедов був старшим трейдером ІК “Київ Секьюрітіз Груп”, членом асоціації ПФТС, керував департаментом інтернет-трейдингу в компанії “Проспект-Інвестментс, був директором інвестиційної компанії Astrum Investment Management, яка належала бізнесмену Леоніду Юрушеву.

У 2016 році брав участь в конкурсі на голову правління Національного депозитарію України. Став позаштатним радником керівника Офісу президента України Андрія Єрмака.

3 червня 2020-го, як представник президента, увійшов до складу конкурсної комісії з визначення претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку.

Нагадаємо, наприкінці січня НКЦПФР презентував проект всеукраїнського хабу для торгівлі товарами та фінансовими інструментами. Запуск центру планується восени 2023 року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram