Новини
13 Травня 2021
836

Токени зацікавили Ротшильдів: Фонд відомої сім’ї інвестує в розробника NFT-ігор

Свіжий капітал дозволить студії продовжити агресивне зростання

Гонконгський розробник NFT-ігор Animoca Brands залучив $88,9 млн від фонду династії Ротшильдів RIT Capital Partners, Huobi та інших інвесторів, повідомляється на сайті компанії.

В межах угоди компанія реалізувала знову випущені акції за ціною $0,85 за папір. За підсумками раунду фінансування капіталізацію Animoca Brands оцінили в $1 млрд.

Відповідно до прес-релізу, свіжий капітал дозволить студії продовжити агресивне зростання. Гроші спрямують на розробку нових продуктів, забезпечення ліцензійних прав для ігор, а також подальші придбання і стратегічні інвестиції.

“Для нас велика честь залучити стратегічних інвесторів, які згодні з нами в тому, що невзаємозамінні токени — це переосмислення прав на капітал і власність в інтернеті”, — заявив співзасновник і голова компанії Ят Сіу.

Щоб відзначити вступ до клубу “єдинорогів”, Animoca Brands випустить спеціальний NFT, призначений для інвесторів і ключових партнерів.

Раніше Animoca Brands інвестувала в студію-розробника NFT-ігор Sky Mavis. У раунді фінансування також взяли участь мільярдер Марк Кьюбан і співзасновник Reddit Алексіс Оганян.

Як писали раніше Investory News, продажі невзаємозамінних токенів у першому кварталі 2021 року перевищили $2 млрд і зросли у 20 разів, якщо порівнювати з попереднім кварталом.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram