Драйв Новини
9 Серпня 2023
1 516

Стратегія багатства

5 речей, які роблять людей заможними

Багаті люди мають фінансовий план і дотримуються його, не намагаючись стежити за ринком, пояснює фінансовий консультант Патрік Раш. Багаті люди також шукають способи зниження податків та ретельно планують вихід на пенсію.

За роки роботи з клієнтами-мільйонерами Патрік Раш виділив п’ять ідей, які допомагають багатим людям з часом примножувати свій капітал, пише Business Insider.

• Вони дотримуються свого фінансового плану

Заможні люди, які примножують капітал, завжди мають фінансовий план, розрахований на довгу перспективу.

• Вони не турбуються про свої інвестиції та часто не керують ними

Більшість багатих людей, за словами Раша, не думають про біржову торгівлю. Вони не переймаються тим, як встигнути за ринком чи заробити багато грошей на черговій “гарячій” акції. Багаті люди надають перевагу довгостроковому підходу до інвестування. Для багатьох секрет успішного інвестування в терпінні.

• Вони ретельно планують вихід на пенсію

Для багатьох людей звільнення з постійної роботи означає необхідність жити на менший дохід, жертвуючи звичною якістю життя. Проте заможні люди залишаються такими на пенсії завдяки ретельному плануванню.

• Вони знаходять способи знизити податки

Заможні люди вчаться знижувати розмір своїх податкових зобов’язань. Платити менше податків — це означає зберегти більше грошей у довгостроковій перспективі.

• Вони включають благодійність у фінансовий план

Багаті люди часто включають у свої фінансові плани благодійність. Благодійні внески можуть допомогти знизити загальний оподатковуваний дохід, що дозволить зменшити прибутковий податок та навіть страхові внески у пенсійному віці.

Нагадаємо, які міста світу обирають багатії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram