Новини
15 Березня 2019
1 257

Стало відомо, хто придбав будівлі Укргазбанку в центрі Києва

Земельну ділянку 0,26 га та офісні будівлі придбала страхова компанія ТАС Сергія Тігіпка 

Страхова компанія ТАС, що входить до групи ТАС Сергія Тігіпка купила у державного Укргазбанку бізнес-центр у Києві на вул. Велика Васильківська, 39. Про це повідомляється на сайті NAS Group.

Земельна ділянка 0,26 га та офісні будівлі компанія придбала на відкритому аукціоні СЕТАМ.

“Збільшення частки інвестиційної нерухомості в портфелі СК ТАС є продовженням довгострокової стратегії диверсифікації та збільшення дохідності активів, що знаходяться під управлінням страхової компанії”, – зазначив голова правління АТ “Страхова компанія “ТАС” Андрій Власенко.

Бізнес-центр був проданий за 182,2 млн грн при стартовій ціні у 181,2 млн грн.

У жовтні 2018 р. група ТАС отримала дозвіл Антимонопольного комітету на покупку майже півгектара землі за сусідньою адресою – вул. Велика Васильківська, 35-35б-37. Там раніше Київ Житло-Інвест Менеджмент планував побудувати готельний комплекс.

На даний час ТАС розглядає проекти з побудови на цих ділянках сучасного мультифункціонального комплексу з урахуванням особливостей і унікального розташування набутих ділянок. Также відомо, що Сергій Тігіпко планує побудувати на місці раніше придбаної “Кузні на Рибальському” новий житловий комплекс і великий торгово-офімний центр.

В кінці лютого також стало відомо, що будівлю Укргазбанку купили за 182 мільйони, але хто покупець – не розголошувалось.

Як відомо, раніше Укргазбанк продав корпус заводу “Арсенал”. На продаж виставили нежитловий корпус № 4(Е) загальною площею 37 957 кв. м і земельна ділянка площею 1,3633 га.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram