Новини
6 Липня 2021
719

Сервіс для знайомств Bumble відкриє в Нью-Йорку свій перший ресторан “для побачень”

Bumble Brew матиме винний бар і кімнати для вечері наодинці

Фото: www.bumblebrew.com

Кафе Bumble Brew на 80 місць відкриється в Нью-Йорку 24 липня. Всередині міститиметься коктейль-бар, зона у внутрішньому дворику, кімнати для вечері “на двох”, меню з італійською кухнею, самовивозом і доставкою, йдеться у повідомленні на сайті закладу.

У перший тиждень в ресторані можна буде тільки поснідати, надалі з’являться обіди, а вже з 7 серпня Bumble Brew стане цілодобовим кафе та винним баром.

Bumble Brew — це продовження проєкту Bumble Hive, в якому компанія організовує заходи, щоб люди могли спілкуватися не тільки в інтернеті.

Додаток Bumble запустила 2014 року одна зі співзасновниць Tinder Вітні Вулф Херд. Головна відмінність в тому, що у Bumble першою може написати тільки дівчина.

Раніше Investory News писали, що акції Bumble подорожчали майже на 64% на дебютних торгах після IPO, а засновниця компанії Вітні Вульф стала наймолодшою ​​self-made жінкою-мільярдером у світі.

Нагадаємо, онлайн-додаток для знайомств Bumble надав своєму персоналу оплачуваний тиждень відпочинку для підзарядки та оновлення після складнощів, пов’язаних з пандемією коронавірусу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram