Новини
2 Липня 2020
1 165

Підлаштуватися під “корону”: Готелі почали здавати номери для працівників на віддаленій роботі

У HotelsByDay за останні два місяці попит на денні апартаменти підскочив на 900%

Готельна індустрія скоротилася на 80%, за даними American Hotel and Lodging Association. Компанії шукають способи збільшити доходи. Для деяких рішенням стала здача номерів співробітникам на “віддаленці”, які не можуть працювати вдома. Готелі почали здавати номери працівникам місцевих компаній замість туристів, повідомляє Business Insider.

Мережа Marriott підготувала в травні новий протокол прибирання, щоб гості відчували себе в безпеці під час пандемії. Наприклад, компанія використовує електростатичні обприскувачі для очищення громадських місць.

HotelsByDay, яка здає номери подобово, зазначила: за останні два місяці попит на денні апартаменти підскочив на 900%. За даними мережі, 60% клієнтів бронюють номери в радіусі 48 км від будинку.

Деякі готелі не обмежуються подобовою здачею номерів. Грег Веласкес, директор по маркетингу в 5-зірковому The London West Hollywood в Беверлі-Хіллз, розповів, що компанія з 1 червня пропонує пакет Offices at The London. У нього входять апартаменти площею понад 67 кв. м за $5 тис. на місяць для роботи з 6 до 10 ранку щодня. Готель забезпечить клієнтів кавою та Wi-Fi.

Готель у Вашингтоні Hamilton підготував пакет “Домашній офіс” за $109 в день. У номері можна працювати до 16:00, компанія надає сніданок (зазвичай це круасан або парфе), кавоварку та робоче місце. Hamilton виділив 30 номерів під цю послугу.

Інші готелі пішли далі й стали адаптувати під віддалених працівників конференц-зали. Ballantyne в американському місті Шарлотті переробив зали для переговорів у робочі місця і створив спеціальне меню, щоб гості могли замовити їжу в будь-який час. Оренда коштує $500 у тиждень, за окрему плату — вода в пляшках, газована вода та кава.

Італійський готель з видом на озеро Комо Grand Hotel Tremezzo пропонує пакет Work from the Grand: номер на три ночі, особистий кабінет на тому ж поверсі й сніданок з красивим видом. У компанії вважають, що тренд на роботу з готелів триватиме до відкриття офісів.

А от шведська виноробня Oddbird, яка виробляє безалкогольне вино, також знайшла спосіб врятувати свій бізнес. Вона відкрила ресторан у заповіднику під Стокгольмом. Шість столиків ресторану розставлені в лісі, полі й у води. Гостям пропонують виключити контакти з людьми та насолодитися красою природи.

У Швеції це не перший дистанційний ресторан. Так, місцева пара відкрила на лузі поряд з будинком безконтактний ресторан просто неба, але на одного гостя. Страви клієнтам спускають у кошику по мотузці.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram