Новини
23 Червня 2021
642

Morgan Stanley не пустить в офіси співробітників і клієнтів без щеплення

Невакциновані співробітники повинні будуть працювати віддалено

Американський банк Morgan Stanley попередив своїх нью-йоркських співробітників, що вони не зможуть повернутися в офіси, якщо не пройшли повну вакцинацію від COVID-19. Нещепленим або не повністю щепленим співробітникам банку доведеться працювати віддалено, йдеться у внутрішньому листі, який було розіслано співробітникам, пише Financial Times.

“Починаючи з 12 липня всі співробітники, персонал, клієнти та відвідувачі повинні будуть для входу в будівлі Morgan Stanley в Нью-Йорку та Вестчестері підтверджувати наявність у них повної вакцинації”, — йдеться в листі, підписаному главою кадрової служби банку Менделлом Кролі.

При цьому він зазначив, що більшість співробітників банку вже відзвітували про повну вакцинацію. Банк повідомив, що в деяких підрозділах створені простори для роботи тільки вакцинованих співробітників, що повинно, на думку банку, сприяти “підвищенню продуктивності й зміцненню співробітництва”. А для вакцинованих співробітників скасовується щоденний контроль температури.

Як зазначає FT, серед великих американських банків у Morgan Stanley поки найжорсткіша політика щодо вакцинації.

У Goldman Sachs, наприклад, співробітники зобов’язані повідомляти про вакцинацію або її відсутність, але нещеплених співробітників все ж пускають в офіси за дотримання ними таких заходів, як носіння маски та соціальна дистанція.

У JP Morgan Chase співробітники не зобов’язані повідомляти про статус вакцинації, це поки залишається добровільним.

Нагадаємо, в Україні, за підсумками січня-травня 2021 року, видатки на боротьбу з COVID-19 коштом державного та місцевого бюджетів становили 19,5 млрд грн. Зокрема на соціальну підтримку населення в умовах карантину пішло 1,6 млрд грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram