Новини
25 Січня 2021
511

Міністерство стратегічної промисловості запустило офіційний сайт

Ресурс розпочав роботу в тестовому режимі відсьогодні, 25 січня

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості запустило офіційний вебсайт. Як повідомляє прес-служба відомства, інтернет-ресурс інтегрований з урядовим порталом, сайтами міністерств, служб, агентств, інспекцій і місцевих органів влади.

“Сайт буде сприяти прозорості роботи Міністерства, розширить можливості доступу громадян до публічної інформації та послужить майданчиком для зворотного зв’язку”, — зазначив державний секретар Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості Ігор Яковлєв.

Для створення веб-представництва Мінстратегпрома використана платформа, розроблена на замовлення Секретаріату Кабінету Міністрів України. Веб-ресурс Мінстратегпрома має уніфіковані для держорганів структуру і функціональні можливості.

Крім новин про діяльність міністерства, на сайті можна ознайомитися з різними аспектами роботи відомства, зокрема з нормативно-правовою базою або кадровою політикою.

Великий розділ інтернет-ресурсу призначений для громадськості — він містить наступні рубрики: “Доступ до публічної інформації”, “Звернення громадян”, “Консультації з громадськістю” та інші.

У рубриці “Прес-центр” будуть публікуватися анонси подій за участю керівництва Мінстратегпрома, медіа-галереї, новини.

На сайті розміщено поштову адресу Міністерства для листування, номери телефонів, електронна пошта для подачі запитів на публічну інформацію.

Сайт Мінстратегпрома працює в режимі тестової експлуатації за адресою mspu.gov.ua.

Нагадаємо, у Державній службі України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів готуються чотири масштабні проекти з цифровізації.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram