Новини
17 Лютого 2021
1 198

McDonald’s змінить дизайн пакування вперше за п’ять років

Великі написи замінять на картинки, а пакетик для картоплі-фрі оновиться зсередини

Агенція Pearlfisher розробила новий дизайн для упакування продуктів McDonald’s, повідомляється на сайті компанії.

“Оновлений дизайн приносить бренду відчуття радості та легкості завдяки яскравій графіці”, — зазначають у компанії.

Дизайнери вирішили відмовитися від великих написів на упакуванні, замінивши їх простою для розуміння графікою знакових пунктів меню. В результаті вийшла впізнавана та виразна візуальна система дизайну бренду, вважають у Pearlfisher.

Наприклад, на коробці з бургером з рибною котлетою філе-о-фіш з’являться блакитні морські хвилі, для картоплі-фрі всередині пакету додадуть жовті смуги, що зображують картопляні бруски.

“Наше завдання полягало в тому, щоб з’ясувати, що особливого в кожному пункті меню, щоб розробити систему, яка допомогла зрозуміти це й іншим”, — зазначив креативний директор Pearlfisher Метт Сіа. Він також додав, що агенція спробувала зробити пакування функціональним, легко впізнаваним, мінімалістичним і позитивним.

Останнього разу McDonald’s проводив ребрендинг у 2016 році. Тоді мережа фастфудів відмовилася від ілюстрацій на користь великих написів.

Нагадаємо, незалежна франшиза McDonald’s Arcos Dorados випустила тисячі таць з перероблених харчових відходів і пластика. Компанія буде використовувати матеріал UBQ для збереження довкілля.

А от шведський підрозділ McDonald’s оголосив про відкриття перукарні, де будуть робити зачіски, що нагадують за формою її логотип. Від ретсорану подарунок: хто зробить зачіску “Golden M”, отримає безкоштовний бігмак.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram