Новини
14 Грудня 2020
1 180

У McDonald’s відкрили перукарню

Хто зробить зачіску “Golden M”, отримає безкоштовний бігмак

Шведський підрозділ McDonald’s оголосив про відкриття перукарні, де будуть робити зачіски, що нагадують за формою її логотип, повідомляє Fox News. Стрижка, яку компанія назвала “Golden M”, натхненна знаменитою зачіскою з 90-х рр. — наприклад, її носили Девід Бекхем і Леонардо Ді Капріо.

“Коли ми зрозуміли, що люди носять наші “золоті арки” (поширена назва логотипу McDonald’s, який є стилізованим зображенням першої літери бренду), ми повинні були діяти”, — розповів директор з маркетингу McDonald’s Sweden Стаффан Екстам.

У компанії зазначають, що при розробці ідеї надихнулися “культовою зачіскою для чоловіків з 90-х”. Характерною рисою стрижки є довгий чубчик, розділений прямим проділом і обрамляє обличчя.

“Ми відкрили наш салон не тільки для того, щоб охороняти наш символ, але й щоб зробити його популярним для всіх. Перукарня присвячена нашим улюбленим амбасадорам, ми будемо допомагати їм підтримувати їх Golden M в ідеальному стані — навіть в умовах, коли ми не можемо переміщатися настільки вільно, як зазвичай”, — додав Стаффан Екстам.

Перукарня відкрилася в Стокгольмі. У прес-релізі компанії повідомляється, що протягом двох годин після онлайн-запуску всі зустрічі в салоні з відомим стилістом Адамом Лукачем були заброньовані. Компанія провела кілька віртуальних майстер-класів, відвідувачам дали уроки стрижки та укладки.

Також компанія обіцяє, що ті, хто зважиться зробити зачіску “Golden M”, зможуть отримати безкоштовний бігмак через додаток Golden M Detector.

Investory News дізнавалися, як світові ресторани швидкого харчування виживають в умовах пандемії.

Нагадаємо, експерти пропонують ефективні поради, 49 ефектифних порад, щоб ресторатори розв’язали основні проблеми у важкий час коронакризи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram