Новини
20 Вересня 2019
1 667

Максим Микитась більше не є власником “Укрбуд Девелопмент”

Менеджмент компанії залишиться попереднім

Максим Микитась вийшов із будівельного бізнесу і більше не є власником ТОВ “Укрбуд Девелопмент”, що входить в державну будівельну корпорацію “Укрбуд” (Київ). Про це повідомив генеральний директор компанії Олег Майборода на своїй сторінці у Facebook.

“Щоб було менше чуток, пліток і “зради” офіційно повідомляю, що експрезидент корпорації “Укрбуд” Максим Вікторович Микитась вийшов із будівельного бізнесу. Він не є більше власником компанії “Укрбуд Девелопмент”, яка веде всі об’єкти житлового будівництва в Києві, і не керує ніякими іншими активами “Укрбуду”, — йдеться у повідомленні.

Кого призначили новим власником компанії, Майборода не повідомив. Однак він відповів в коментарях, що новий власник раніше не був представником будівельного бізнесу.

Згідно з повідомленням, весь менеджмент залишається на своїх місцях. А керівництво компанією буде здійснювати рада директорів, щоб посилити контроль за виробничими й фінансовими процесами.

Корпорація “Укрбуд Девелопмент”, створена у 2004 р., займається супроводом проектів державної корпорації “Укрбуд”. В її портфелі понад 70 проектів, 44 з яких вже побудовані та введені в експлуатацію.

Нагадаємо, Андрій Гордійчук вийшов зі складу акціонерів корпорації “Сварог Вест Груп”. Він мав 15% корпоративних прав групи компаній.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram