Новини
23 Липня 2019
739

Львівський стартап Newoldstamp залучив $150 тис. від 500 Startups

Протягом чотирьох місяців команда навчатиметься в Сан-Франциско, а потім отримає фінансування від акселератора

Український стартап Newoldstamp пройшов відбір до відомого американського акселератора 500 Startups, в результаті чого став одним із 35 учасників поточної програми, повідомляє AIN.ua.

До програми подавали заявки понад 2 тис. стартапів з 74 країн.

Команда Newoldstamp отримала фінансування обсягом $150 тис. за 6% стартапу (в суму входить вартість програми в $37,5 тис.). Отримані кошти компанія планує направити на подальший розвиток свого сервісу і розширення команди.

Співробітники стартапу протягом чотирьох місяців будуть проходити навчання в Сан-Франциско, а потім отримають фінансування від акселератора.

Newoldstamp засновано 2015 року Володимиром Заставним з офісом у Львові. Стартап розвиває онлайн-сервіс з генерації професійних email-підписів. У ньому можна створювати клікабельні html-підписи на основі шаблонів, а також керувати всіма ними з єдиною адмін-панеллю. У розширеній версії сервісу є доступ до аналітики, банерних кампаній і т.д.

Підписами Newoldstamp користуються фахівці Lyft, FedEx, Vodafone, Starbucks, Nvidia, Nestle та інші відомі компанії.

Нагадаємо, український розробник портативної фотостудії PhotonLMS розпочав кампанію на платформі Kickstarter і за 2 години зібрав понад $69 тис.  Хоча компанія розраховувала залучити $25 тис.

Як відомо, 11 липня, в Україні за участю прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та міністра фінансів України Оксани Маркарової, офіційно запущено Український фонд стартапів. Початковий бюджет фонду становить близько 400 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram