Новини
18 Червня 2020
1 242

Емма Уотсон увійшла до ради директорів компанії Kering – власника Gucci й Saint Laurent

Її призначено завдяки активності щодо захисту прав жінок і гендерної рівності й підтримки екологічної моди

Британська кіноактриса та фотомодель Емма Уотсон увійшла до ради директорів компанії Kering, що володіє брендами Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga й Alexander McQueen, про це йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що до нового складу ради директорів також увійшли керівник платформи Didi Chuxing Лю Квінг і банкір Тіджан Тіам.

Крім членства в раді директорів Уотсон також отримала місце керівника комітету з питань сталого розвитку компанії. “Призначення Уотсон обумовлено її активністю, що спрямована на захист прав жінок і гендерної рівності, а також підтримки екологічної моди”, – наголошується у повідомленні.

Емма Уотсон отримала широку популярність завдяки ролі Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера. У 2018 році вона була запрошеним редактором Vogue Australia у напрямку сталого розвитку та усвідомленого споживання. Також вона є послом доброї волі ООН і співпрацює з рухом проти сексуальних домагань Time’s Up.

Раніше Investory News писали, що за підсумками III кв 2019 року французька холдингова компанія Kering SA, що володіє відомими модними брендами, збільшила виторг на 14%, до €3,88 млрд, у порівнянні з €3,4 млрд за аналогічний період попереднього року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram