Новини
5 Грудня 2021
1 197

Сім’я Гуччі розкритикувала фільм Рідлі Скотта “Будинок Gucci”

Продюсери картини показали їх “бандитами, які неосвічені та нечутливі до оточення”

Спадкоємці італійського бізнесмена Альдо Гуччі, який очолював модний будинок Gucci з 1953 до 1986 року, розкритикували творців фільму “Дім Gucci” за неправдиве зображення своєї сім’ї, повідомляє Variety.

В опублікованій заяві йдеться, що продюсери картини не стали радитися зі спадкоємцями Альдо Гуччі, зобразивши його та інших членів сім’ї бандитами, які неосвічені та нечутливі до оточення.

“Це вкрай болісно та ображає спадщину, на якій побудовано бренд”, — зазначають родичі.

Також йдеться про те, що світська левиця Патриція Реджані, засуджена 1998-го за сприяння вбивству Мауріціо Гуччі, показана у фільмі жертвою, яка “намагається вижити в чоловічій корпоративній культурі шовінізму”. Автори заяви стверджують, що це далеко від істини. Вони називають Gucci інклюзивною компанією, де жінки посідали високі пости у 80-х, коли відбувається дія стрічки.

“Члени сім’ї Гуччі залишають за собою право вживати заходів для захисту імені, іміджу та гідності себе та своїх близьких”, — йдеться у заяві.

Як пише видання з посиланням на джерело в модному будинку, всупереч тону звернення, сім’я Гуччі поки не планує позиватися до продюсерів картини.

Минулого тижня режисер фільму Рідлі Скотт в інтерв’ю радіо BBC відкинув звинувачення Патріції Реджані у тому, що він нібито намагається заробити на спотворенні іміджу знаменитої родини.

Стрічка заснована на книзі Сари Гей Форден “Будинок Гуччі. Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності”. Головні ролі виконали Леді Гага, Аль Пачіно, Адам Драйвер, Джаред Лето та Джеремі Айронс.

Раніше Investory News писали, що троє співробітників звинуватили італійський будинок моди Gucci, французький модний бренд Louis Vuitton, американську мережу універмагів Saks, а також інші компанії люксового сегмента в змові не брати на роботу тих, хто працював на конкурентів менше ніж за шість місяців до цього. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram