Драйв
10 Лютого 2021
2 468

Догодити коханим: Що краще подарувати на День Святого Валентина

Investory News зібрали актуальні цікаві ідеї подарунків, а також ті, які дарувати не варто

Перед будь-яким святом постійно виникає питання, що та як подарувати й приємно здивувати. А на День святого Валентина — питання стає дуже важливим, оскільки в такий день подарунок висловлює всю любов і особливе ставлення до другої половинки.

Але для цього потрібно розуміти, на які моменти в першу чергу потрібно звертати увагу під час пошуків.

Коли мова заходить про заборонені сюрпризи, які можуть засмутити кохану людину, то краще б знати їх, щоб випадково не потрапити в незручну ситуацію. Почнемо, мабуть, з речей, що не можна дарувати на День святого Валентина.

До списку потрапили не тільки заборонені предмети, а й ті речі, які краще купувати вкрай обережно.

• Парфуми, якщо ви зустрічаєтеся зовсім недавно, то подібні сюрпризи буде вибрати досить складно. А ось тим, хто вже добре знає один одного, можна ознайомитися з наявними флакончиками та придбати схожий аромат.

• Косметичні засоби — це особиста річ, яку кожна людина підбирає індивідуально, і намагатися вгадати краще не варто.

• Засоби особистої гігієни. У таке романтичне свято з вашого боку буде не дуже гарною ідеєю придбати подібний сюрприз. Краще розгляньте класичні подарунки на День святого Валентина.

• Домашні тварини, не купуйте їх, якщо точно не знаєте, чи готова друга половинка до подібного сюрпризу. Адже це колосальна відповідальність перед живою істотою і не кожна людина готова нести її, а насильно змусити не вийде.

• Предмети й різна атрибутика для кухні — цю категорію відразу відкладайте в сторону. Тільки подумайте, наскільки прикро буде дівчині отримати набір каструль, коли подрузі подарують портрет або путівку на відпочинок.

• Не корисна сувенірна продукція — її найбільше недолюблюють чоловіки. Адже через свою практичність вони не сприймають різні сердечка та іншу подібну атрибутику свята з особливим захопленням, їм більше подобаються потрібні для справи предмети.

Відклавши в сторону “невдалі” ідеї запропонуємо подарунки для жінок. Найчастіше чоловіки сприймають 14 лютого маркетинговим ходом, і їм зовсім не подобається це свято, але якщо любите і цінуєте половинку, тоді обов’язково враховуйте, що для неї він вкрай важливий.

♥ Ювелірні прикраси — їх любить кожна дівчина, головне вгадати зі стилем виробу. Варто заздалегідь звернути увагу на наявні у неї прикраси, щоб приблизно розуміти, що буде актуально придбати.

♥ Якщо ви давно замислюєтеся про спільне життя, то День святого Валентина хороший привід, щоб подарувати каблучку. Головне придумати, як зробити це оригінально і романтично, щоб їй все запам’яталося на довгі роки.

♥ Організуйте вечірню прогулянку в парк, де можна запустити небесні ліхтарики й загадати спільне бажання. Після обов’язково зайдіть в кафе, щоб зігрітися і поспілкуватися в спокійному місці, особливо якщо ви одружені та мріяли побути наодинці.

Жінки мають слабкість як до квітів, так і до солодощів

♥ Декоративна косметика. Порада: щоб не прогадати з вибором, подивіться, якому бренду віддає перевагу ваша улюблена, і купіть подарунковий сертифікат, щоб вона сама могла обрати те, що їй дійсно потрібно. До слова сказати, сертифікат — найвдаліший подарунок: SPA-салон, книжковий бутик, магазин одягу. Але ні в якому разі не фітнес-клуб, улюблена (і дівчата, і дружина!) сприйматимуть це як натяк.

♥ Багато хто любить культурний відпочинок, так що можна разом сходити в оперу, театр або на балет, а з класичних ідей — кінотеатр.

♥ Солодкий подарунок — коробка з макарунами, незвичайними шоколадками, цукерками у вигляді сердечок. Жінки обожнюють ласощі, головне, щоб було яскраво та незвичайно.

Вибрати романтичний подарунок чоловікові на 14 лютого буває непросто. Тут дуже складно зберегти баланс між нерозкритою до кінця ідеєю і ризиком переборщити.

♥ Прикраса. Якщо чоловік небайдужий до аксесуарів, які доповнюють образ, він дуже зрадіє, отримавши презент у вигляді вишуканого браслета, красивої печатки або незвичайної підвіски. Щоб зробити романтичний подарунок на День Закоханих чоловікові більш особистим, прикрасите його гравіюванням.

♥ Дерев’яна підставка для смартфона у формі серця. Її можна піднести чоловікові на День Закоханих, не хвилюючись, що вона буде стояти без діла. Чоловік зможе зручно поставити смартфон для перегляду фільму або відеороликів, знайшовши кращий кут огляду і при цьому звільнивши руки.

♥ Сюрприз у дерев’яній коробці. Звичайно ж, подарунки в обгортковому папері виглядають напрочуд цікаво, але тільки уявіть, скільки емоцій ви подаруєте чоловікові, вручивши йому такий сюрприз. У забитий дерев’яний ящичок, який нагадує посилку з далеких країв, можна покласти все, що завгодно — солодощі, копченості, консерви та інші дрібні, але потрібні речі (пам’ятайте, чоловікам притаманна практичність).

Чоловіки полюбляють загадки, пригоди, практичність

♥ Пазли (настільні ігри). Сподобаються інтелектуалу, який може годинами розгадувати складні загадки. Пазли — гарна нагода розслабитися і весело провести час одному, з дітьми або в компанії кращого друга.

♥ Подарунковий сертифікат. Чоловіку можна надати можливість зробити покупки в улюбленому магазині техніки або одягу, або нанести візит у Барбер-шоп. Така ідея добре працює, якщо хочеться порадувати вимогливого чоловіка.

♥ Водієві та впевненому за кермом чоловіку можна купити: масажну накидку на сидіння, органайзер на козирок, навігатор, кухоль з підігрівом від прикурювача, іонізатор повітря, автомобільний термостакан, універсальний набір інструментів.

♥ Улюбленому, який захоплюється комп’ютерними іграми або багато працює за ноутбуком, можна вручити: карту пам’яті, гарнітуру для спілкування онлайн, кухоль з підігрівом від USB, настільну лампу, підставку для ноутбука, що охолоджує, навушники.

День Святого Валентина — це свято романтики та кохання, час зворушливих жестів і щирих зізнань. Тому свої подарунки готуйте в романтичному стилі та з любов’ю, навіть якщо ваш коханий/кохана — практична натура.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram